woensdag 7 juni 2017

Dakmerk keurmerk

DAKMERK is hét keurmerk voor het platte dak. Deze stichting is opgericht om de . Er is geen enkele andere. Niemand wil problemen, zeker niet met zijn (platte) dak.


Verzekerde Dakmerk garantie op dakbedekking, vanzelfsprekend bij Kewodak. Dakmerk is het enige door de overheid erkende keurmerk voor de .

Echte garantie met het dak keurmerk Dakmerk. Vrijwel elke dakdekker geeft tien jaar garantie op zijn uitgevoerde daken. Maar heeft u er wel eens bij stilgestaan . Er zijn tevens nog meerdere keurmerken in Nederland waar een dakdekker over kan . Word vandaag gratis lid van LinkedIn.


Een professioneel dakdekkersbedrijf herkent u aan keurmerken. Het Dakmerk keurmerk toont dit aan, en geeft daarmee de garantie dat de opdrachtgever in zee gaat met een betrouwbaar bedrijf waarbij de kwaliteit van . Het keurmerk bestaat inmiddels meer dan .

Verkoelen is in staat om verschillende soorten materialen aan te brengen op uw dak . Dakmerk: verscherpte noodzaak kwaliteitsborging Het daklandschap. Ook wordt er via radiocommercials aandacht besteed aan het keurmerk. Een Dakmerk gecertificeerd dakbedekkingsbedrijf voldoet aan de strenge criteria. Dolfsma is lid van diverse brancheorganisaties en tevens gecertificeerd Dakmerk -bedrijf. Dit keurmerk garandeert de hoogste kwaliteit.


Hét keurmerk voor platte daken. Een dak beschermt het gebouw en alles en iedereen daarbinnen. Dakmeester: Stichting Dakmeester is het landelijke . Dolfsma behoort tot de selecte groep dakbedekkingsbedrijven die het keurmerk Dakmerk mogen dragen.


Daarmee voldoet een Dolfsmadak aan de hoogste . Dat we die ambitie hoog in het vaandel houden, blijkt wel uit het feit dat we al jarenlang het keurmerk Dakmerk mogen dragen. Alle Dolfsma-medewerkers zijn. Een keurmerk op bouwtechnisch vlak kan je vinden onder Dakmerk.


Een leverancier met dit keurmerk voldoet aan de kwaliteitseisen die Dakmerk stelt op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts