vrijdag 23 juni 2017

Aangevraagde vergunningen alkmaar

Of benieuwd wat de gemeente van plan is in jouw omgeving? Bekijk alle vergunningen en andere bekendmakingen die voor Alkmaar zijn afgegeven. Omgevingsvisie gemeente Alkmaar.


De laatste opgevraagde vergunningen in Alkmaar (Noord-Holland),. De serie loopt meestal al vanaf het . Kan ik bezwaar maken tegen de omgevingsvergunning van mijn buren?

Waar vind ik informatie over aangevraagde en verleende vergunningen ? Artikel van de Wet Bibob regelt dat een bestuursorgaan een aangevraagde beschikking ( vergunning ) kan weigeren of een verleende . Bouwverordening gemeente Alkmaar. In afwijking van het eerste li geldt voor een aanvraag voor een vergunning op. Tevens kunt bij ons op kantoor betalen met de door de gemeente verstrekte AlkmaarPas.


Lijst van viswateren op de app. Vissen met een 3de hengel. Boekelerdijk te Alkmaar gelegen inrichting.

Voor de aangevraagde activiteit houdt dit in dat moet worden . Toepassingsgebied(en), Exploitatievergunning horeca, Drank- en. Geen legalisatie: weigering vergunningen wegens Bibob-criterium. Vis, advocaat te Alkmaar , en M. Hartog, ambtenaar bij de gemeente Alkmaar. Is er een vergunning aangevraagd en wilt u deze inzien? Aangevraagde vergunningen liggen alleen voor . HUISVUILCENTRALE TE ALKMAAR.


Beleidsregel gemeente Alkmaar voor omgevingsvergunningen voor de. Mate van overlast voor gebruikers van de openbare ruimte . Recreatieschap Alkmaarder - en. Legalisatie of handhaving bij bouwen zonder vergunning.


Rechtbank Alkmaar , Sector. I de aangevraagde omgevingsvergunning te verlenen;. Verleende APV- vergunning. Wij hebben besloten de omgevingsvergunning voor de aangevraagde activiteiten.


Castricum als de gemeente Alkmaar. Wij verlenen de omgevingsvergunning op voorwaarde dat de gewaarmerkte.

Hieraan voldoet het aangevraagde project niet. Jan van Scorelkade Alkmaar. De aangevraagde omgevingsvergunning te verlenen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts