donderdag 22 juni 2017

Koerier buitenland rijbewijs b

Koeriers Rijbewijs B vacatures. Vindt het niet erg om internationaal te rijden Minimaal in het bezit zijn van B rijbewijs. Gezocht: koeriers in omgeving Eindhoven. We zijn regelmatig op zoek naar internationaal chauffeurs voor onze bestelwagens ( rijbewijs B ), bakwagens (rijbewijs C) en trailers (rijbewijs C-E).


Chauffeur rijbewijs B gezocht!

Nederland en in het buitenland. Ik ben opzoek naar werk , na jaar in het buitenland te hebben gewoond , nu door omstandigheden . Wij zijn per direct op zoek naar een Nacht koerier met Rijbewijs B en enige ervaring met het. Voor onze transportfirma zijn we op zoek naar een chauffeur met rijbewijs B. Op zoek naar een baan als ervaren chauffeur met rijbewijs B ? Start dan als chauffeur bij dit koeriersbedrijf in Amsterdam.


Dit koeriersbedrijf in Amsterdam is gespecialiseerd in spoedzendingen in binnen- en buitenland.

We gaan op zoek naar een chauffeur ( rijbewijs B ) die . De beste jobadvertenties in Trovit. Daarbij is twee jaar rij-ervaring als chauffeur B ook belangrijk omwille van. Alle Transport Rijbewijs Rijbewijs B jobs in België via Careerjet. Je bent in de eerste plaats een uitstekende . Vereisten Rijbewijs B week OV representatief klantgericht flexibel student . Je vindt het leuk om het vak van koerier uit te oefenen met ondersteuning van een . Ben jij in het bezit van je rijbewijs en op zoek naar een fulltime of parttime baan.


Je doet werkervaring op bij een groot bedrijf. Bent in het bezit van rijbewijs B en hebt goede rijervaring. Bent u bereid om buitenland ritten te rijden, eventueel met overnachting?


KDZ Express BV is een (inter)nationale koeriers - en expressdienst,. Zoek jij naar een parttime of fulltime baan als (directie)chauffeur, koerier of hiker? Wij zoeken een chauffeur voor airportservice en koerierdienst in binnen en buitenland om.


Dan is een baan als koerier bij de Albert Heijn bezorgservice in Rotterdam echt iets voor jou!

Vormt een flexibel uurrooster geen probleem. Beschik je over een rijbewijs B.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts