woensdag 14 juni 2017

Galerie breda

Beeldende kunst Breda - adressen kunstenaars, musea, galeries , prikbord - kunstinzicht. Vele stijlen en evenzoveel kunstenaars maakten de galerie in Breda tot iets unieks. Naast dat u onze galerie kunt bezoeken, kunt u ons ook tegenkomen op verschillende beurzen.


Galerie PolKunst en Beleving. Wij gaan voor unica en bijzondere . Dit is aan één van de mooiste winkelstraten van Breda met leuke winkels, lunchgelegenheden en .

Uitgebreide collectie prachtige schilderijen en fotokunst in diverse prijsklassen. Bezoek onze galerie in Breda. Gratis proefplaatsing is ook mogelijk! Let op: SBK Breda is verhuisd!


Sander Goosen: Under construction. GALERIE AFRIKAANSE KUNST. Amsterdam I Leiden I Breda. Ontstaan vanuit een particulier .

Zij vindt dat kunst niet alleen thuishoort in. Mijn galerie heeft vele kunstenaars in haar oerbaarmoeder mogen ontvangen. Allen passionele conceptuele wonder mensen. Of het nu hout metaal glas klei . ULVENHOUT - Er is nog even een vuiltje weg te werken pal voor de deur: een lelijk verkeersbord met km. Het was een tijdje stil rondom de oude fabriek in de Belcrum, maar sinds half mei is de Electron weer terug van weggeweest!


Op ART BREDA geniet u van kunst, antiek en design uit de collecties van befaamde kunst- en antiekhandelaren . Caroline en Jacqueline Mulders, Jolien Verhaegen. Bekijk hier het fragment over Van Loon Galleries, . Bierreclame Museum in Breda. Kunstgalerie in Breda , vind een kunstgalerie en alles over kunst. The Art Of Freedom is een toegankelijke galerie met een hedendaagse, internationale . Hét adres in Breda voor kunst, kunstuitleen en inlijstwerk! De namen van onze zeven ruimten verraden het al, Kunst en schilderen zijn de passie van eigenaar Bas Welten.


Al enkele jaren is ook hij actief als . Here are some photos of my new show. I made a sculpture in collaboration with Klaas Rommelaere.

MotMot selecteert op kwaliteit en actualiteit en zet in op duurzame samenwerkingen tussen galerie , makers en publiek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts