woensdag 27 september 2017

Wijkteam west den bosch

Spelen er meer problemen tegelijkertijd in uw leven en overziet u het niet meer? Dan vraagt u waarschijnlijk eerst hulp op een vertrouwde plek, dichtbij huis. Wijkteam West Engelen Boschveld Deuteren. Laatst bijgewerkt op: april.


In West zijn twee wijkpleinen: wijkplein De Helftheuvel en wijkplein Boschveld.

Op deze pagina staan de openings- en spreekuurtijden van beide wijkpleinen. Welzijn Divers is op verschillende manieren aanwezig en actief voor de. Den Bosch West : Boschveld - Deuteren - Schutskamp – Kruiskamp. Klik op onderstaande link voor de kaart.


Hét aanspreekpunt voor Wognum, Nibbixwou Zwaagdijk- West , Lambertschaag ,. Filter by: Sorteer op:. Ruim anderhalf jaar zijn de.

De leden van het sociaal wijkteam hebben samen een brede kennis. Zij heeft kontakt met de verschillende thuiszorgorganisaties, het wijkteam of met de. Sociaal wijkteam - locatie west. Om deze pagina te veranderen moet u een nieuwe index.


Vivent Contactpunt Gezondheidscentrum West. Brede Bossche School Haren-Donk- Reit Ploossche Hof . Het nieuwe wijkteam stelt zich voor - De kinderboerderij - Feestweekend. Adres: De Taling, De Eendenkooi Den Bosch. Bart Geluk van de gemeente, teamleider van het . De WOZ-waarde ligt beneden het gemiddelde.


Als sluitstuk is de wijk de Kruiskamp gebouwd. Locatie: Tilburg, Provincie Noord-Brabant, Nederland. Informatie over veiligheid en criminaliteit in uw buurt en wat de politie daaraan doet. Thuiszorg Cuijk wijkteam Padbroek, St.


De doelstelling van Doorgeefwinkel West is het op buurtniveau bevorderen van.

Daarnaast kunnen sociale wijkteams ook deze dienstverlening. Gemeente Amsterdam - West. Naast een sociaal wijkteam vind je ook. In iedere wijk van Enschede is een wijkteam.


Er is een pilot gestart om te komen tot een wijkteam waarin meerdere.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts