woensdag 6 september 2017

Panoramadak achteraf inbouw

Dit is mogelijk met een panoramadak van Webasto dat geopend kan worden. Achteraf een dak inbouwen ? Wilt u een dak laten inbouwen ? Kies dan een nieuw autoschuifdak bij Carroof Service in Oisterwijk. Het comfort model: Hollandia 5schuifdak.

De manieren voor het openen van de Hollandia 5zijn net zo uniek als het dak zelf. Koop of Verkoop panoramadak op Marktplaats. Of echt een no go met oog op allerlei . Ontdek het genot van het autorijden met een open dak. Wat is er prettiger tijdens een rit dan de zon op uw huid te voelen, frisse lucht in te ademen en te genieten van het gevoel van vrijheid?


Heeft iemand ervaring met het achteraf (laten) inbouwen van een webasto ? Is natuurlijk niet origineel, zit daar trouwens veel verschil in ten . Een open dak inbouwen is een stuk vakwerk.

Je zit er immers niet op te wachten dat je lekkage krijgt of dat het dak er niet mooi in zit. Op zoek naar een open dak om achteraf in te laten bouwen? Bekijk hier de verschillende type daken en voorbeelden die ACE Automotive kan inbouwen in je . En áls het kan, hoe zit het dan met de veiligheid van jouw auto na inbouw ? Ja hoor, de montage van een dak achteraf heeft geen negatieve gevolgen voor de . Ik weet wel dat je een panoramadak van Webasto achteraf kunt laten . Lijkt mij een kansloze onderneming, als je het gat bekijkt wat er in het dak moet denk ik dat een hoop achteraf bouwers hier niet aan zullen . Ik heb op marktplaats een glazen schuifdak zien staan voor een E90. Er staat een bod van iemand van 150euro, is dat een redelijke prijs of te . Dus het glazen panoramadak is al aanwezig (dus hiervoor geen kosten meer),. Mijn vraag was is dit achteraf mogelijk ik heb wel wat.


Eens, je kunt een hoop inbouwen achteraf maar met schuifdaken zou ik het niet doen. Heb nu een W2met een afgekoppelde airco (die ik op den duur laat ombouwen) en wil graag een schuifdak hebben, maar geen achteraf. Dit dak wordt achteraf ingebouwd omdat de auto niet meer.


TDI ook niet te bestellen was met een panoramadak. De inbouw zal al met al tot week in beslag nemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts