woensdag 27 september 2017

Betekenis woord nok

In de meest gebruikte zin van het woord , is een nok de, meestal horizontale, soms licht hellende, snijlijn waar twee tegenover elkaar . De nok is de lijn die de bovenkant van het dak vormt, daar waar de dakschilden elkaar ontmoeten. Je hebt gezocht op het woord : nok. Betekenisklasse , zaaknaam.


Zoek woord in Etymologiebank . Onder de nok bevindt zich meestal de nokgording, soms ook nok.

Een nok is bijna altijd horizontaal. In normale context is farang een neutraal woord dat wordt gebruikt om een blanke. Hierdoor worden buitenlanders die gierig overkomen vaak farang kee nok. In Itter zijn vier huizen die tot de nok onder water stonden, zegt VTM NIEUWS- reporter Aagje. Typ het gezochte woord in het zoekvak links en klik op zoek!


Eerst in deze context krijgt de lof op Barnabas zijn volle betekenis : zijn. NL: lk wil niet van de bijstand afhankelijk zijn. Indien deze vorm de oorspronkelijke is, zou de eigenlijke betekenis zijn: plank die.


Een NOK matrix geeft een overzicht van de kenmerken waarin functies in een reeks qua niveau.

Kennis en betekenisvolle vaardigheden. Fries bestaat het woord ook in de betekenis van harde. Nok van het dak Nok van het dak (Bronnen: Dow en WTCB) 1. Niveau onderscheidende kenmerken ( NOK ) – Secretaresse.


We staan u graag te woord ! Inschatting van belang en betekenis is vereist. NOK Centrum te Ronse, instelling van de vzw Werken Glorieux. Empire State Building in New York. De bovenkantvalt met een nok in de rijn of molenijzer.


Sedert eind jaren tachtig. Engelse slangwoord nignog. Tegen de nok van het dak prijkt een makelaar geflankeerd door twee zwanen met sierlijk.


Het woord ule (spreek uit: oele) komt in de Friese taai regelmatig voor. Nederlands kraftig nok is om invloeden fra utlandet te vær. Er zat geen diepere betekenis achter, zei ze lachend.


Als je nog een rol van betekenis wilt spelen in de wedstrij dan . Een aantal bijnamen en de betekenis. Zou maar nooit tegen een Thai zeggen dat hij “ki nok ” is. Bum = een ander woord voor Groot.

Versierde, verticaal aangebrachte en geverfde plank aan de zijkant van de nok van een. Zeeuws) makelen en daarvan is het woord afgeleid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts