donderdag 21 september 2017

High tea delft leonidas

U kunt bij onze lunchroom in Delft een heerlijke High - Tea bestellen. U kunt dan onbeperkt thee drinken terwijl U geniet van vijf zoete en vijf hartige hapjes, die . De perfecte plek voor een heerlijke high tea. Op zaterdag januari jl.


We waren niet de enigen voor de high tea , wat daar de reden van was, . Leonidas te Delft met vrienden.

Ik kom regelmatig bij leonidas om te high tea -en. High Tea in Lunchroom met prachtig achterterras. Wij staan bekend om onze heerlijke high tea. Onze High - Teas zijn inmiddels wijd en zijd bekend en zijn echt een succesnummer . Bent u op zoek naar een cadeaubon voor een high tea ? Ruim jaar geleden zijn wij met onze lunchroom in de Choorstraat begonnen.


Bij de hartige en zoete . Vooral bij mooi weer, want dan kan je zitten in de gezellige . Midden in het historische centrum van Delft.

Vind hier de high tea in Delft die je zoekt! Veel plezier met de high tea in Delft ! De lunchroom zit in hartje Delft en dus heel geschikt om even te. In de zomer kun je heerlijk in de rustige tuin zitten in. Need a break from your stroll through Delft ? Even uitblazen van de lange wandeling?


Zowel binnen als buiten in de tuin is het heerlijk toeven! Found this little gem and its gorgeous garden in the back. Een lekker ontbijt, lunch, high tea of diner in het Stads- Koffyhuis gecombineerd een chocolade workshop.


Chocolaterie de Lelie verzorgt . Vind restaurantbeoordelingen, menu, prijzen en openingsuren voor dit restaurant op TheFork. Delft : of je nu een dagje gaat winkelen, de toeristische. Ook de high tea is een aanrader.


This Pin was discovered by Priscilla Oosterwijk-Straat. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Kom eens langs bij onze chocolaterie in Delft en laat je inspireren door het aanbod van heerlijke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts