dinsdag 26 september 2017

Kwestie

Kwestie die als proef gezien word. Door de kwestie dreigde er oorlog tussen Frankrijk en Pruisen en viel voor het eerst . Maak een eigen profiel aan. Selecteer de gemeentes en het West-Vlaamse nieuws dat je wenst te volgen. Klaar is Kees: je ontvangt nu .

De Macedonische kwestie was de machtsstrijd om de regio Macedonië, die zich in de periode vanaf ca. Men kan echter stellen dat de . Antwoord nu toch op mijn vraag. Het is een kwestie van gezond verstand. DNA-databank komen met DNA-materiaal van alle Nederlanders.


Alle artikels over het onderwerp kWESTie op KW. Laat uw culinaire zorgen de onze zijn. Wij verzorgen diverse soorten heerlijke buffetten bij u thuis of .

Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten kwestie – Nederlands-Engels woordenboek en zoekmachine voor een miljard Nederlandse vertalingen. Erik ten Hag verwacht niet dat de rugnummer- kwestie bij Ajax nog voor problemen gaat zorgen. De trainer van Ajax heeft juist veel vertrouwen . Leerlingen verdelen de Russische bevolking over een cirkeldiagram naar aantallen. Definitie van kwestie in het Online Woordenboek. Betekenis van kwestie vertalen kwestie vertaling.


Samenstellingen met kwestie worden als één woord gespel tenzij de klinkers botsen. Vertalingen van kwestie synoniemen. Het mooie weer houdt aan en de discussie barst opnieuw los. Kan het bovenstukje nog wel uit? Als het aan de lezers van de Telegraaf ligt zeker wel.


Willen we diep in ons hart niet terug naar de glazen melkfles en kunnen we eigenlijk wel terug? Je komt ze wel eens tegen, die kartonnen . Many translated example sentences containing kwestie – English-Dutch dictionary and search engine for English translations. Een kwetsbare oudere breekt zijn heup.


Niet opereren betekent vaak dat de patiënt spoedig zal overlijden. Wel opereren pakt dikwijls goed uit, .

Is het een kwestie van goed vakmanschap? Hoe persoonlijk mag en moet deze stijl zijn? In dit artikel wordt aandacht besteed aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts