woensdag 6 september 2017

Verbouwen met of zonder vergunning

Voor (ver)bouwen is meestal een omgevingsvergunning voor bouwen nodig. Bijvoorbeeld voor gewoon . Wanneer heb ik een vergunning nodig en wanneer niet? Soms is geen vergunning nodig . Mijn buren bouwen een nieuwe aanbouw.


Hoe weet ik of zij een vergunning.

Dat geldt voor een verbouwing waarbij de constructie van het pand wordt gewijzig. Voor sommige geringe bouwwerkzaamheden hebt u geen vergunning nodig. Mijn zonder vergunning gebouwde aanbouw staat er al een paar jaar. Verbouwen , wel of geen vergunning ? Bij een verbouwing komt heel wat kijken! Als de koper geen weet heeft dat . Heeft u daar een vergunning voor nodig, en past het in het bestemmingsplan van de gemeente?


We zijn geschrokken van hoe het systeem kennelijk werkt. Als je maar brutaal genoeg bent om zonder vergunning te gaan verbouwen , dan legt de gemeente je .

Gaat u bouwen, verbouwen of renoveren? Dan heeft u meestal een omgevingsvergunning voor bouwen nodig. Deze vraagt u aan bij de gemeente of via . Je kan rustig verbouwen zonder vergunning. Over het algemeen heb je geen vergunning nodig wanneer je in huis gaat verbouwen. Vergunningsvrij bouwen en verbouwen.


Bouwen en verbouwen Stap 1. U hebt niet altijd een omgevingsvergunning nodig als u gaat (ver)bouwen. In bepaalde gevallen mag u zonder vergunning bouwen. U kunt dit eerst checken via . Een verbouwing aan de voorkant van uw woning heeft meer invloed op de kwaliteit van de . Wilt u bouwen of verbouwen ? Als u gaat verbouwen of slopen, heeft u meestal een omgevingsvergunning nodig. Als u mag bouwen of verbouwen zonder vergunning gelden er toch .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts