woensdag 27 september 2017

Knbsb competitie

Honkbal Senioren Topsport Regulier Hoofdklasse. Dutch National Softball League Golden League. Internationaal is de bond . De oude app Sportlinked werkt inmiddels niet meer! Je kunt deze app gratis downloaden via de Apple App store en . Amsterdam North Stars, een jeugdige naam in honk- en softballan maar met een rijke historie.


De honk- en softbalbond KNBSB heeft de voorlopige indelingen. Blue Hawks start met negen teams aan de competitie. Competitie - indelingen bekend. Onderwerp: Keuring lichtinstallaties op honkbal- en softbalaccommodaties. De KNBSB stelt dat alle honkbal- en . Maar de KNBSB kon weinig meer aan de opzet van de competitie veranderen, omdat het terugtrekken van Kinheim pas laat bekend werd.


Deelname NPF- competitie in belang van de toekomst voor softbal. Op woensdag mei, op het bondsbureau van de KNBSB in Nieuwegein, werd de . De app is niet alleen praktisch voor coaches en spelers, maar ook handig voor ouders. BM611G/beeball-major-league/brabant-oost-1.


De bovenste teams in de competitie gaan verder in een nieuwe . KNBSB , aangezien hiervoor. Koninklijke Nederlandse Baseball en Softbal Bond ( KNBSB ).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts