donderdag 7 september 2017

Draagkracht beton per m2

De draagkracht is per betonnen vloer verschillen hangt af van de. Meer resultaten van forum. Vloerbelasting appartement posts jan. Berekening draagkracht betonnen. Draagvermogen van een lichte.


Magazijnvloer: de dragende functies - Logistiek.

De vastgestelde statische belasting per mis het uitgangspunt voor de . Ik ben wel erg benieuwd hoe groot de draagkracht is per min het midden bijvoorbeeld. Dit gaat dan over de variabele last per vierkante meter. Hallo allemaal, Ik ben aan het uitzoeken wat de draagkracht van de. En als ik het goed uit de tekening opmaak is de betonnen vloer zelf 24cm dik.


Hoe kan de dikte van een betonvloer middels een vuistregel worden. Het is bijna zover, het vullen van mijn aquarium. Volgens de aannemer kan de vloer een maximale belasting hebben van 200kg per vierkante .

Want ik lees net dat het 1. Met een vloer van beton gaat het wel goed denk ik. Wat is de maximale draagkracht van een verdieping in een. Kan iemand mij misschien wat meer vertellen over de draagkracht van. Dit neemt echter niet weg dat het totaal gewicht per mnog steeds . Is 4cm betondikte goed en welk type beton moet ik gebruiken?


Dus mijn vraag: Is er iemand die iets zinnigs kan zeggen over de draagkracht per mvan betonnen vloeren in een appartement. Ontwerp en uitvoering van monoliet afgewerkte betonnen bedrijfsvloeren. Zwaluwstaartvloeren met beton - of zandcement- mortel kunnen desondanks. Maar ondanks de degelijk betonbouw staat de constructie niet meer dan 2KG per mtoe. FEBE, de Belgische federatie voor de prefabbetonindustrie , is er.


Betongewicht per m(bij schildikte cm) 2kg. Zelf een betonplaat gieten? Geef de gewenste afmetingen in van de betonplaat die je wenst te gieten. Je zult even moeten kijken naar je woning, is het een houten vloer of betonnen vloer? Hoge konstruktieve draagkracht.


Ik las zojuist een topic over de draagkracht van vloeren ivm zware metaalbewerkingsmachines.

Over die 1kg per vierkante meter gaat nog wel een veiligheidsfactor van bij standaard .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts