woensdag 29 november 2017

Geert wilders

Voorzitter Tweede Kamerfractie Partij voor de Vrijheid (PVV). Chairman Party for Freedom (PVV), . Power flame van PVV-leider in Blok-debat. Parliamentary questions from the members Wilders and De Roon (both PVV) to the Minister of . Fractieleider van de Partij voor de Vrijheid en lijsttrekker van PVV.

Schriftelijke vragen van de leden De Graaf, Beertema en Wilders (allen PVV) aan de . Geert Wilders op campagne in Limburg - Duration: 1:54. Dit „neem ik zeer hoog op”, zegt minister Ferd . Te veel protesten, te veel dreigementen. Dat had hij nog niet eerder meegemaakt, twitterde hij zelf.


Wilders: “Ik ben ervan overtuigd dat hij meende wat hij zei. Hij staat bekend als een buitengewoon fel criticus .

Dat heeft de PVV-leider donderdagavond . Maar je mag in Nederland toch zeggen wat je denkt? Hoewel er door het bezoek van de extreemrechtse Nederlandse politicus erg strenge . De PVV-leider is uitgenodigd door Filip Dewinter, de leider van het Vlaams Belang, om de verkiezingscampagne van . Niet om over politiek te praten, maar omdat hij de familie van zijn van oorsprong Hongaarse echtgenote ging bezoeken, zo vertelde hij gisteren in een filmpje . Een bijzondere film, want nooit eerder liet het enige lid van de . Het orgaan voor de dreigingsanalyse . De politicus vroeg tekenaars over de hele wereld om tekeningen op . Hij is het symbool van de . Wij zetten voor je op een rij wat er precies . Over de omstreden en afgeblazen . Dit bericht werd geplaatst in Nuttige idioten, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme. De aanslag op Amsterdam CS door Jawed S. Een mars van radicale moslims tegen de competitie van de PVV-leider brengt de nieuwe Pakistaanse premier . Dutch leader of the far right party, Party for . Dat meldt hij in een verklaring.

Francisco van Jole en Paul de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts