maandag 27 november 2017

Liesbos etten leur

Het ten westen van Breda gelegen 2ha grote Liesbos behoort tot de oudste bossen van Zuid-Nederland en is het grootste oude zomereikenbos van Nederl. Welkom bij Restaurant Boswachter Liesbosch. In het voorjaar is de bosbodem bedekt met teerwitte bosanemoontjes. Vincent werkte regelmatig in het Liesbos.


Dit prachtige bos is het grootste oude zomereikenbos van ons land.

Etten - Leur is nog dichterbij. Bus 3Richting Centraal Station. Lies leeft deels van tuinbouw, maar de nabijheid van het Liesbos zorgde reeds in de . LIESBOS - Kees van Endschot schrijft een boek over het Liesbos.


Kabouterpad De Hooiberg (onderdeel van het Liesbos) bij de verloren hoek. Stap tijdens het fietsen even af bij Liesbos in Breda. Algemene beschrijving: Dagcentrum Liesbos biedt dagactiviteiten aan voor ouder wordende cliënten en.

In Buurtschap De Lies ligt woonzorgcentrum Liesbosch van Thebe. Vroeger was Liesbosch een. Begraafplaats Liesbos, ook wel bekend als begraafplaats Pastoor van Ars is. Bekijk alle huizen te koop in Liesbos, Breda op funda. Uit eten bij Restaurant Boswachter Liesbosch in Breda?


Maar Prinsen(Beek) komt ook verschillende . ETTEN-LEUR - Smartlappenkoor Liesleut geeft zondagmiddag augustus vanaf 14. Hierdoor zijn verzorgingsplaats Liesbos en het tankstation Bremberg. Kleine camping op korte afstand van een beukenbos dat bekend staat om zijn grote aantal vleermuizen.


Het centrum van Breda ligt op fietsafstand. Trek je wandelschoenen aan . Laatste recensies van bezoekers over Fritessalon Het Liesbos. Geplaatst door kirstin op. Behoefte er even helemaal tussenuit te zijn en echt vrije ruimte voor jezelf en je gezelschap te hebben?


Bezoekersinformatie van het natuurgebied Liesbos. Geniet van de verrassende voorjaarsflora, wandel over de lange lanen, verken het weidse gebied per fiets .

Het Brabantse landschap, bestaande uit bossen, weilanden, tuinbouwvelden, . Diesel: €4 benzine: €7 speciale benzine: €85. Wat te doen in de buurt van Boswachter Liesbosch, Breda. Lees beoordelingen van echte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts