dinsdag 7 november 2017

Ongevallen bouw

De bouw is al jaren één van de meest risicovolle sectoren. Ook dat blijkt uit de cijfers. Ruim één op de vier ongevallen op de werkvloer met een . Dat zegt Maarten Post, voorzitter van de . Vallen van hoogten lager dan ,meter is een zwaar onderschat probleem.


Uit het aantal ongevallen blijkt de Bewust Veilig-dag in de bouw geen overbodige luxe.

Jaarlijks nul doden lijkt verder weg dan ooit. Wat zijn de meest voorkomende ongevallen in de bouw en hoe kunt u deze voorkomen? U leest het bij JBLG. Dat er weer meer gebouwd wordt, is fijn voor de bouw.


Maar dat er dan ook meer ongevallen te melden zijn op de bouwplaats, is minder fijn. Lees hier wat de redenen zijn. Heeft u juridische vragen over . De factsheet analyse van ongevallen in de Bouw geeft inzicht in directe en achterliggende oorzaken van ernstige ongevallen in deze sector.


Meer ernstige ongevallen in de bouw.

Op de Nederlandse bouwplaatsen hebben zich vorig jaar liefst 4ernstige ongelukken . In vergelijking met de eerste zes maanden van vorig jaar waren er. De weken voor de vakantie zijn een . De Monitor Arbeidsongevallen in de bouw, uitgevoerd door Arbouw en het Economisch. Letsel opgelopen bij een ongeval in de bouw? Wij bieden u gratis juridische hulp bij het claimen van een vergoeding na een bouwongeval!


U bent betrokken geweest bij een ongeval op de bouw. Ongevallen op de bouwplaats komen vaak voor. Bent u slachtoffer van een bedrijfsongeval op de . Onze ervaren letselschade juristen stellen uw werkgever aansprakelijk en staan u hierin geheel kosteloos bij.


Daarmee is de groene sector nog gevaarlijker dan de bouw, meldt Trouw. De afgelopen tien jaar zijn maar liefst 1dodelijke ongevallen te . Deze analyse is gebaseerd op de gegevens van de aan de Inspectie SZW. Het aantal dodelijke ongevallen steeg maar liefst met 56 . Arbeidsinspectie) gemelde en door deze dienst onderzochte .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts