woensdag 8 november 2017

High tea bergen op zoom

Bergen op Zoom voor de lekkerste high tea en lunch! Ontdek de beste High tea restaurants op IENS, van eetcafé tot sterrenzaak. Lees recensies en reserveer direct!


Uitbreiding met seizoens-ijsdessert: supplement p. Carpaccio van ossenhaas met truffelmayonaise . Een uitgebreide selectie thee!

We hebben keuze uit soorten high tea. Scones met een compote van . Op zoek naar een heerlijke high tea ? Wij als cateraar verzorgen partyservice van oa. Maar ook voor een smakelijke lunch of een uitgebreide high tea kan je bij de Eetbare Tuin terecht.


Met een bezoekje aan ons restaurant maak je het bezoek aan . Een Unieke horecagelegenheid met. Heeft u zin in een High - Tea ?

Kijk ook dan bij onze menukaart! ONTBIJT en HIGH TEA reserveren kan ook voor de zondagen. Elke dag kunt u tussen 14uen 16ugenieten van onze High Tea met onze. Deze exclusieve High Tea wordt geserveerd op het terras, in onze tuin of het. Of je nu wilt lunchen, dineren of wilt genieten van een high tea met vrienden: bij Het.


Genieten in onze “achtertuin”…tussen de bomen ligt ons (verwarmde) terras. U kunt hier heerlijk tafelen of in een van de hoekjes van de loungebanken . Wij hebben hier een high tea gedaan, was superlekker, heerlijk soepje vooraf groot assortiment met allerlei hartige en zoete hapjes. De meest volledige site met . Met deze Mini High Tea kun je even gezellig samen genieten en bijkletsen. In het aanbod zitten leuke. Een gezellige Mini High Tea.


Men is gevestigd aan de strandgaper 168. Het telefoonnummer van Delicious High Tea. Ook is de brasserie een prima locatie voor een huwelijksvoltrekking.


En uiteraard kun je bij de brasserie terecht voor een drankje, high - tea , lunch of diner.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts