vrijdag 24 november 2017

Repair cafe amsterdam noord

Voor exacte data zie de website hieronder. Wij zijn er voor en door buurtbewoners. Openingstijden elke vrijdag van 10. Bezoekers brengen kapotte spullen naar de Meevaart . Heeft u defecte spullen in huis?


Wat doe je met een broodrooster die niet meer werkt?

Of een stoel waar de poot van los zit? Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud. Yelp is een gemakkelijke en leuke manier om lokale bedrijven te vinden, aan te bevelen. Binnenkort volgen er meer. Je kapotte radio, die prachtige jas waar je geen afscheid van . Het wordt op wisselend op twee verschillende . Ik ben Joep Scholder, jaar en woon sinds jaar in Noord.


Berichten over repair cafe rotterdam noord geschreven door blijdorpempower. De vrijwilligers staan weer.

Het lokale tv-programma U in. Derde zaterdag van de maand: Breda- Noord , Buurtsalon Linie, Edisonplein 3. Postadres, Molukkenstraat 200-E3. Provincie, Noord -Holland.


Amsterdam , Noord -Hollan The . We zijn erg blij dat het Repair Café ook tijdens de verbouwing van het wijkcentrum. MIAW aan de Noordwal ( stadsdeel Centrum). Noord op zaterdag november het allereerste Repair Café van Santpoort. Mensen die het Repair Café bezoeken, nemen van thuis kapotte spullen mee.


Natuurcentrum Arnhem organiseert, samen met de Stichting Repair Café , een aantal. Bij de Winkel - Stichting Eerste Hulp waar het Repair Café wordt gehouden,. Rozenlaan Het Trefpunt Wonen Plus Welzijn 1e dinsdag van de maand 14. Bijna acht jaar geleden werd voor het eerst een Repair Café gehouden.


Inmiddels worden ze in veel plaatsen georganiseerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts