maandag 13 november 2017

Aanvraagformulier omgevingsvergunning

Doorloop de onderstaande stappen om het papieren formulier samen te stellen. Als u klaar bent, downloadt u het formulier als PDF. Het loket voor de omgevingsvergunning en de watervergunning.


Ik ben particulier en wil. Het aanvraagformulier voor gemengde projecten, voor enkel.

Het uitvoeringsbesluit inzake de omgevingsvergunning bevat in totaal bijlagen. Dit zijn de formulieren voor dossiers die op papier worden ingediend. Het online omgevingsloket volgt hetzelfde stramien.


Als er in het formulier meer details . Voor de aanvraag van een omgevingsvergunning gelden landelijke regels. Deze staan in de Ministeriële regeling omgevingsrecht (Mor). Omgevingsloket online klaarzetten voor de aanvrager.


De omgevingsvergunning vervangt en verenigt de stedenbouwkundige vergunning,.

De mogelijkheid om de aanvraag tijdens de procedure te wijzigen, moet . U kunt met dit formulier geen omgevingsvergunning voor het verkavelen van gronden aanvragen. De regelgeving bepaalt dat volgende . Een omgevingsvergunning voor bijvoorbeeld (ver)bouwen of slopen vraag je voor elke gemeente online via het omgevingsloket aan. Spring naar Wanneer beslist de gemeente over uw aanvraag ? Meestal beslist de gemeente binnen weken of u wel of geen omgevingsvergunning. Bekijk hier hoe u een omgevingsvergunning aanvraagt. Voor het indienen van een principeverzoek brengen wij kosten (leges) in rekening.


Als uw aanvraag wordt afgewezen of buiten behandeling gestel . Dan heeft u meestal een omgevingsvergunning nodig. Dit kan zonder in te loggen met uw DigiD. Dat is een website van het ministerie van Infrastructuur en Milieu.


Aanvraagformulier vooroverleg omgevingsvergunning - DigiD. Als u een omgevingsvergunning nodig heeft, kunt u een vooroverleg met de gemeente . Je vindt meer info in de toelichting bij het invullen van het aanvraagformulier. U vindt hier informatie over:.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts