woensdag 22 november 2017

Vacature mee drechtsteden

Werken bij MEE betekent dat je een bijdrage levert aan de integratie en participatie. Mee vacatures in Drechtsteden. Dit kan bijvoorbeeld zijn: buurtbemiddeling,mantelzorgondersteuning, . MEE Drechtsteden biedt ondersteuning op individueel, buurt en wijkniveau.


Deze vacature is verlopen.

Bouw mee aan Present in Dordrecht en Papendrecht. Lees meer in deze vacaturetekst : Vacature groepenbegeleider. We zoeken met je mee naar een baan of vacature die bij je past.


Medewerker Burgerzaken op diverse locaties binnen de Drechtsteden. MEE Plus ondersteunt mensen met een (vermoeden van een) beperking, bijvoorbeeld een. VRIJWILLIGERS VACATURE Dordrecht, Staart Een vriendelijk jongetje van jaar met klassiek autisme zoekt een vrijwilligster die eens in de week met hem. Bouw jij mee aan de carrière van onze members in de Drechtsteden ?

Lijkt het je leuk om nieuwe Nederlanders wegwijs te maken op de arbeidsmarkt? Wij houden er rekening mee dat er meer is dan geld en carrière. Goed in je vel zitten en plezier hebben in je werk haalt het beste boven in mensen.


Voor onze vakantieweken voor senioren zoeken wij vrijwilligers die enkele malen per jaar met ons mee willen gaan. Tijdens de vakantieweek help je ons met . Heeft u inhoudelijk nog vragen over deze vacature , kunt u contact . Vrijwilligershuis zelf organisaties benaderen om een vacature te creëren. Ze hebben zeventien leuke en . Heb je een vacature op het oog of ben je benieuwd naar wat wij jou kunnen bieden? Stap naar binnen en wij staan jou graag te woord! Vind hier een overzicht van onze vacatures.


Als stagiair(e) werk je mee aan wetenschappelijk onderzoek. Moeder en dochter zijn samen en hebben al best veel mee gemaakt, dit maakt dat ze voorzichtig en afwachtend zijn. Bekijk hier dan alle winkel vacatures in Dordrecht en solliciteer direct!


Ben jij een een makkelijke prater en vind jij het leuk om met klanten mee te denken?

Spreek jij daarnaast erg goed Frans en breng jij relevante ervaring met je mee ? Wij zijn Revalidatiecentrum Drechtsteden. Wij hebben jaar ervaring in resultaatgerichte re-integratie. We geloven dat we de kwaliteit van leven positief.


Ben jij besluitvaardig, overtuigend en vind jij zelfredzaamheid voor je klant belangrijk, . De vacatures staan op de website www vrijwilligershuisdrechtsteden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts