maandag 20 augustus 2018

Breedte meervoud

Als je de lengte en de breedte van een kamer weet kun je de oppervlakte berekenen. Hij mat de lengte en breedte van de ruimte op. De breedte en diepte van de oceaan variëren aanzienlijk. Welke woorden hebben een meervoud op -en en welke op -s? Laten we aannemen dat alle.


Informatie betreffende breedte in het gratis Engels woordenboek en encyclopedie.

Vertalingen in context van een meervoud van in Nederlands-Engels van Reverso Context: breedte en hoogte moeten een meervoud van zijn. FOUT: breedte is geen meervoud van 16. Om van objecten te kunnen zeggen, dat ze een bepaalde lengte of breedte hebben, moeten we reeds over een maatstaf beschikken. Keperband wordt gemaakt van katoen in zwart en wit, in de breedte van l cm.


Aanmerkingen over het meervoud van de zamengestelde zelfstandige. Des becs-de grue, Kranenbekken. NB: De, breedte der, regels belettede hier en op . Over de vorming van het meervoud der zelfstandige naamw.


Meet de breedte van je lapje na toeren stokjes even op, als het goed is.

Om dezelfde reden heeft koe in het meervoud koeijen. H-profielen hebben doorgaans een breedte die een meervoud van mm bedraagt (bij I-profielen is dit de hoogte). Verder hebben H-profielen in vergelijking . Sommige woorden hebben een meervoud dat eindigt op -en én een meervoud dat.


Ook: een planken kaai langs het water, soms over de gehele breedte van het erf,. Meervoud walle, in de zegswijze weke walle zoeke, tegenwerpingen maken. In Asperger in meervoud wordt autisme vanuit verschillende en vooral de nieuwste theorieën verkend.


Leven is meervoud van lef. Bruin T-shirt met oranje opdruk. Verkrijgbaar in Small, Medium, Large,. Een reeks van objecten in eenzelfde maatvoering, breedte of zetting.


In de bouw wordt de breedte van het stramien ook beukbreedte genoemd. Kenmerkend voor Pecopteris is dat de pinnulen over de hele breedte. Om die claim verder uit te . BIJLAGE 2: ZN MET AFWIJKEND MEERVOUD (in individuele gevallen). ZN MET MEERVOUD (hoewel niet of anders vermeld in het EGWN 15).


Vlaamse beweging (emancipatie van het Vlaams salariaat ) en later zelfs van Nieuw Links (democratisering in de diepte en de breedte ). Bij een algemeen graf mag uitsluitend eenjarige.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts