donderdag 30 augustus 2018

Belastingaangifte 2016 voor 1 april

Krijgt u in het begin van het jaar een aangiftebrief en doet u voor april aangifte ? Dan krijgt u voor juli bericht. Meestal is dit een definitieve aanslag . Bent u buitenlands belastingplichtige? Doet u dat vóór april , dan krijgt vóór juli bericht.


Nee, niet in paniek raken.

Mensen die voor april aangifte doen, horen ook dit jaar vóór juli of . Als je tussen april en mei aangifte doet, dan probeert de belastingdienst je ook uiterlijk juli een . Van maart tot mei is het weer tijd voor de belastingaangifte. Maar let op: alleen als je het voor april indient, heb je de garantie dat je . Maar als je vóór april aangifte doet, verzekert de Belastingdienst dat je. Wanneer je de aangifte voor april inlevert en de Belastingdienst afwijkt . Die garanties krijg je niet als . Dit is dus anders dan voorheen, toen de aangifte voor april gedaan moest .

De hoofdregel is dat u uw aangifte moet indienen vóór april van het jaar dat volgt op het aangiftejaar. Wie tot en met april zijn belastingaangifte indient, ontvangt nog vóór juli. De al jarenlang geldende eis dat het voor april moet, komt. Voorheen moest er voor april aangifte worden gedaan. Bovendien krijg je, door vóór april aangifte te doen, gegarandeerd vóór juli . Wie na april aangifte doet krijgt de aanslag later en moet over het te betalen bedrag belastingrente betalen.


De HUBA verzorgt aangiften voor inkomsten die vallen in box en box 3. In de invulperiode (gewoonlijk maart en april ) zal dat bij een van de. Als u voor april uw aangifte inlevert, krijgt u voor juli bericht van de fiscus. Laat uw aangifte doen door een ervaren belastingadviseur. Per post, per mail of bij u thuis. Als uw aangifte vóór april is ingedien streeft de Belastingdienst ernaar om u vóór juli bericht te sturen.


Een aangifte voor april heeft . De belasting aangifte zal voor april gedaan moet worden en moet dan ook uiterlijk april. Om dat meteen maar uit de lucht te helpen: je hebt uiterlijk tot mei. Mocht het je toch niet lukken om de aangifte voor april te doen, geen . Wie voor april aangifte doet, krijgt voor juli te horen of hij geld bij moet . Lever dus nú nog je belastingaangifte in!

Wat is tijdig voor de belastingaangifte ? Aangifte doen voor de Belastingdienst is mogelijk vanaf maart .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts