maandag 13 augustus 2018

Sociale kaart maken online

Er zijn diverse informatiebronnen die je kunt gebruiken voor het maken van een sociale kaart. Deze sociale kaarten kunnen door iedereen . Een sociale kaart brengt diverse hulpverleningsinstanties in beeld. DiSK is de wegwijzer naar inkomen, werk, wonen, welzijn en zorg in uw gemeente of regio.


Om deze initiatieven ook zichtbaar te maken , worden ze in sommige sociale. Een makkelijke manier om dit te doen is via een website of online wijkplatform.

In dit artikel komen er twee aan de orde. Ontbrekend: online Heeft er iemand ervaring met het maken van een sociale kaart. Voor school moet ik een sociale kaart maken voor een cliënt.


Alle behandelaars en organisaties die contact hebben met deze cliënt moeten in . Vrijwilligerswerk lijkt me wel wat maar waar begin ik? Zomaar wat vragen die mensen . Van dit dankwoord zou ik gebruik willen maken om de artsen te bedanken die tijd wilden. Digitale Sociale Kaart wanneer . Onderzoeksvraag: Hoe ontwikkelen huisartsen een sociale kaart ?

Den Haag biedt met de sociale kaart een gedetailleerd overzicht van. Waar kan ik samen met anderen een spelletje doen of kaarten? Wat kan ik doen als ik andere jongeren wil ontmoeten, zorgen heb, problemen of te maken heb met ziekte, eenzaamhei geweld of verlies? Hierop zijn alle gegevens te vinden van zorg- en welzijnsorganisaties welke . Wat gebeurt er als deze organisaties met marktwerking te maken krijgen?


Sociale kaart van Nederland (tweede druk) van Jan Willem Duyvendak, Carolien. Hier kunt u online uw afspraak maken als u vaccinaties nodig heeft in verband met reizen. Met de digitale sociale kaart is het mogelijk om makkelijk en snel antwoord te krijgen op vragen over wonen, zorg, leven, onderwijs en werk in Hattem.


De Sociale Kaart , het Brussels Zakboekje en Sociaal Brussel Online bieden een volledig overzicht. Té weinig Brusselaars maken gebruik van hun rechten. Scope van de sociale kaart.


Ook hier kun je kiezen om dit adres online zichtbaar te. Invis, de sociale kaart voor het sociale domein. Samen met het sociaal loket Jalp vormt Invis een sterk fundament voor online informatie over de Wmo en . Ontdek de sociale kant van Maps. Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.


Lees hier meer over cookies. De sociale kaart Venlo is de online plek waar je alle organisaties,.

De Informatiewijzer Haaksbergen is een digitale sociale kaart. Verwijsgids Kanker biedt sociale kaart voor aanvullende zorg. Steeds meer patiënten krijgen daardoor te maken met de gevolgen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts