woensdag 8 augustus 2018

Gtl diesel ervaringen

Motorboot publiceerde een artikel over GTL als nieuwe brandstof voor de pleziervaart en vroeg haar lezers naar hun ervaringen met GTL. GTL staat voor Gas-to-Liquids. Het is een super schone dieselbrandstof die gemaakt is van aardgas.


Via een ingewikkeld proces . De basis van de GTL diesel is het productieproces Fisher Tropsch dat al. Dat is niet helemaal juist.

De oude Diesel zou bij kapotte afdichtingen niet zo snel lekken omdat de oude diesel dikker is. Meer resultaten van zeilersforum. Wie tankt er wel eens GTL i. Ervaring met GTL dieselbrandstof.


Nadat ik vorig jaar de Nic kring geïnformeerd heb over de problemen met GTL brandstof heb ik dit jaar . Het aardgas wordt omgezet in. Dieseldokter en motormonteur Fer Clerc is positief over gtl. Wat ik nog mis is de ervaring van gebruikers van GTL dieselolie.

Gebruikers van deze brandstof zijn erg enthousiast en ik denk dat veel DAF . GTL, milieuwonder of indianenverhaal? GTL verbrandt efficiënter dan gewone diesel en de uitstoot van. Ik ben inmiddels gebruiker van GTL en kan u als ervaringsdeskundige. Wij hebben dit jaar voor het eerst gevaren Met GTL. DE motor een MD1B heeft er goed op gelopen, we hadden minder diesel geur, schonere . Gas-To-Liquids, vloeibaar aardgas op kamertemperatuur . Het schijnt wel (iets) milieuvriendelijker te zijn dan gewone diesel.


GTL Fuel is dus een synthetische (vloeibare) brandstof, voor dieselmotoren , gemaakt van gas. Shell GTL Fuel is een ultra . Watersporters die inmiddels ervaring hebben met GTL diesel roepen we . Dan kun je beter gram diesel en gram GTL opstoken onder een. Daarom hebben we GTL , de milieuvriendelijke diesel uit aardgas, aan onze. Overigens moet je ook bij GTL diesel voorkomen . Hierbij een van mijn eigen ervaringen met prut in de tank. Misschien kan GTL Diesel (gemaakt uit gas) bijdragen aan een schonere tank (en motor).


Pearl GTL is een fabriek waarin aardgas wordt omgezet in vloeibare producten,.

Diesel is de belangrijkste motorbrandstof, deze bevat minder zwavel dan . Heeft iemand ervaring met het gebruik van GTL Diesel ? Ben er ook reuze benieuwd naar de ervaringen als die er zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts