woensdag 31 december 2014

Repair cafe lunetten

Repair Café Lunetten Buurtcentrum de Musketon, Hondsrug 1 Utrecht. In principe elke 2e zaterdag van de maan 10. De eerstvolgende repareerbijeenkomst wordt zaterdag september . Openingstijden elke tweede zaterdag van de maan van 10. Voor exacte data zie de website hieronder. Laat kapotte spullen gratis repareren.


Ook je fiets of kapotte kleren! Handige vrijwilligers helpen wijkbewoners bij de reparatie van huisraad. Alles wat redelijk makkelijk te vervoeren is, wordt aangepakt: huishoudelijke apparaten . Loopt het koffiezetapparaat niet meer door? Gooi kapotte spullen niet weg, maar kom ermee naar . De hoofdvestiging van het Repaircafe staat in Amsterdam, waar het ook gestart.


Transwijk, Leidsche Rijn, Lombok, Overvecht en Lunetten. Adres: Van Bijnkershoeklaan 250. Deskundige reparateurs gaan samen met bezoekers aan de slag.


Dental Design op de de jaarlijkse Wijkdag in Lunetten. LUNETTEN - Vrijwilligers helpen bij de reparatie huishoudelijke apparaten, . Fit Lunetten , div dansgroepen, voedselbank, kleding ruilbeurs) o Repaircafé o Gluren bij de . Elke laatste woensdag van de maand gaat het door aan de . Het is gratis maar en vrijwillige bijdrage mag altijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts