dinsdag 23 december 2014

Waardevermeerdering woning na verbouwing

Je huis verbouwen kost gel maar het levert ook vaak wat op. Om te zien welke verschillende verbouwingen nou welke waardestijging . Door je woning te gaan verbouwen maak je niet alleen een fijner huis voor jezelf maar. Je woning verbouwen , dat doe je natuurlijk in eerste instantie om zelf prettiger te wonen.


Hiervoor neemt de hypotheekverstrekker de waarde van de woning na verbouwing als uitgangspunt.

Niet iedere verbouwing aan je woning levert dus (veel) meerwaarde op. Als je de verbouwingskosten in je hypotheek wilt meenemen dan wordt je maximale hypotheek gebaseerd op de woningwaarde na verbouwing. Om te bepalen hoeveel je kunt meefinancieren, wordt de waarde van de woning ná de verbouwing als uitgangspunt genomen.


Let wel: de verbouwing moet binnen maanden na het aangaan van de lening mee worden. Die waarde wordt vastgesteld . Naast dat je die meestal door de bank niet meegefinancierd krijgt, zie je het ook niet terug in de waarde van je huis. Wat is het terugverdienpercentage van de meest gangbare verbouwingen ? Een aangelegde tuin biedt toegevoegde waarde aan uw woning.

Je kunt je woning voorzien van een nieuwe keuken of badkamer, ergens een muur tussen. Het is vrijwel zeker dat huizen minder waard worden na jarenlang gebruik. Je kunt door een verbouwing de waarde van je huis verhogen.


Een lijst om over na te denken. Maar waar zit de meeste winst? Twijfelt u tussen verbouwen of verhuizen, of juist eerst verbouwen en dan gaan. Door het renoveren of verbouwen van je woning maak je niet alleen een. Dit zijn slechts enkele voorbeelden maar ga zeker eens na wat er . U staat op het punt uw huis te verkopen.


Er zijn echter nog wat punten ter verfraaiing van de woning , maar u wilt ook niet onnodig veel investeren. Want wat zijn eigenlijk de kosten van een verbouwing per m2? Hier vind je vijf verbouwingen die de waarde van je woning flink omhoog. Denk ook eens na over de mogelijkheid een carport aan te bouwen . De juiste verbouwing of renovatie kan huiseigenaren veel opleveren.


Lees hier welke vijf waardevolle tips je als hypotheekadviseur aan . Wie echter een duurdere woning wil kopen, zal ondervinden dat deze woningen ook flink zijn.

Waarde woning na verbouwing , € 290.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts