woensdag 10 december 2014

Lely nieuws

Het Lely Orbiter-concept biedt melkveehouders nieuwe mogelijkheden om hun eigen melk te verkopen, zekerheid voor de toekomst te creëren en aan de eisen. Met de nieuwe Lely Astronaut Arichten we ons op maximaal koecomfort. Lely presenteerde vandaag de Lely Orbiter, een innovatief systeem voor melkverwerking. Lely deelt als kennispartner informatie en achtergronden op het gebied van melkrobots die voor de melkveehouder van belang zijn.


Tijdens de Future Farm Days heeft Lely de Astronaut Amelkrobot geïntroduceerd.

Analyse van de interactie tussen de koe en de machine en . Lely introduceert na jaar een nieuwe versie van de Luna koeborstel. De Lely Luna roterende koeborstel is ontwikkeld om uw koeien te . Nico van der Lely , kinderarts bij Reinier de Graaf en expert op het gebied van jeugd . Het internationaal opererende Maassluise familiebedrijf Lely moet op termijn 2banen schrappen. Op het hoofdkantoor in de Dijkpolder, dat . Lely komt met een systeem voor het separeren en opslaan van melk van specifieke groepen koeien.


Blijf op de hoogte van het nieuws via WhatsApp!

Ed Voigt met het boek over Lely waaraan hij heeft meegewerkt. Melkrobotfabikant Lely ontwikkelt een mini-melkfabriek voor op het boerenerf. De familieonderneming denkt nog dit jaar de eerste . Lely Industries zoekt partners om succes melkrobot te continueren.


Lely Center stond zaterdag open voor belangstellenden. Het ETZ (Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis) is een topklinisch opleidingsziekenhuis en traumacentrum met drie locaties in Tilburg en Waalwijk. Lely is het enige bedrijf in de wereld dat de agrarische sector voorziet van een compleet portfolio van producten en diensten, variërend van oogstmachines tot . In de 21e minuut opende Jeroen van der Lely vandaag de score, voor FC Twente. Uiteindelijk wonnen de Tukkers zelfs met 2-van PEC Zwolle, waardoor de . Opeens doken er op het terrein bij Lely in Maassluis de afgelopen dagen allemaal witte koepeltenten op. Lees er meer over op onze . Fringe Festival in Café Belcampo Cafe Belcampo, amsterdam.


Deze robot is ontwikkeld om. Lely heeft woensdag augustus de Lely Orbiter gepresenteer een innovatief systeem voor melkverwerking direct op het melkveebedrijf. Woensdagmiddag rukten brandweer en ambulancedienst iets na half één uit voor een brand aan de Weverskade.


De schrijvers van de biografie van Cornelis Lely , Ed Voigt (links) en Cees Banning.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts