donderdag 25 december 2014

Puppycursus bergeijk

Dan bent u hier aan het goede adres! U kunt bij mij terecht voor puppycursussen , trainingscursussen en privélessen. Het adres van de hondenschool:. Hoe oud moet mijn pup zijn om deel te kunnen nemen aan een puppycursus ? Op augustus zijn onze instructeur Sonja en Martin Antonis de gelukkige ouders geworden van een prachtige zoon Jason.


Bergeijk - Hondenschool Quna.

Hondentraining in Provincie Noord Brabant. Deze cursus is voor honden van weken tot maanden en de bedoeling ervan is vooral om de jonge pup te laten wennen aan het gezelschap van . Deelname aan een puppycursus , algemeen of gericht op jacht, is voor elke bezitter van een jonge jachthond aan te raden. Onderstaand vindt u alle locaties en . Highlights info row image.


Dit zijn de beoordelingen:. Waar je je donker grijze,spannende,sensuele en . We geven puppy cursus , basisgehoorzaamheid cursus, vervolg cursussen en .

De puppycursus van dinsdagavond 19. Wij hebben met plezier de puppy cursus gevolgd! Voor iedereen een voordeel. Vind grote reu op Marktplaats. Op puppycursus steelt ze de show.


Sinds vandaag staat oor . Binnenkort starten we weer met een nieuwe puppycursus. Puppy cursus lessen €5- all-in Ohhh wat is hij lief Dit is vast een vaak door u. Hondenuitlaatservice, logeerservice, puppycursussen , workshops en 1-op-begeleiding. Vanuit bergeijk staat het aangegeven met een bord met nummer erop, richting lommel.


De nieuwe puppy cursus is op donderdagavond 20. Produits, - Puppy Cursus vanaf weken - Vervolg curcus - Puber Cursus. Wellicht heeft u gebruik gemaakt van de diensten van MiHome Makelaars B. Graag horen wij van u hoe u de dienstverlening heeft ervaren. Puppy Cursus - Cursus - regio Rotterdam Zuid-Holland.


Puppycursus : in zeven stappen naar een ideale pup. Licentiegedragstherapeut De gedragstherapeuten waar u dit icoon bij ziet staan hebben zich.

Wie heeft er de puppycursus gedaan?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts