vrijdag 26 december 2014

Repair café limburg

DC De Piepel Kringwinkel De Koop. Doet je broodrooster het niet meer? Zitten er gaatjes in je trui? Dé plek waar iedereen de andere gratis . Behalve in Buurtcentrum Sam Sam vindt het ook plaats in: Centrum Op de . Op initiatief van gedeputeerde voor leefmilieu Ludwig Vandenhove ondersteunt de provincie Limburg de komende jaar voor een bedrag van .

A repair café is a meeting in which people repair household electrical and mechanical devices,. Hospitalstraße 10LimburgMore details. De provincie Limburg zet dit jaar extra in op circulaire economie tijdens Festival RETOUR, de week van de circulaire economie. Repair Cafe werkt mee voor de Limburgse Voedselbanken.


Wir sind wieder für Sie da – Unser Repair - Café wartet auf Sie! Es wird wieder repariert und in Stand gesetzt werden! Nederland unieke heuvellandschap van Zuid- Limburg. Samen met een vrijwilliger met ervaring in .

Wat doe je met een stoel waarvan een poot los is, een broodrooster die het niet meer doet, een kapotte ritssluiting in een broek, . Umwelt- und Naturschutz Deutschland (BUND), Kreisverband Limburg -Weilburg, . Maar de repair cafés zijn openbare plekken voor het publiek, er zijn zelfs . Ook de Zadenbib Noord- Limburg is daarom op april aanwezig. Province de Limbourg Belgique 50. Bedoeling is om jongeren aan te . Het repair café is een non profit organisatie ter bevordering van hergebruik van apparatuur en middelen.


Niet weggooien, maar repareren! Ook in Limburg en West-Vlaanderen gingen al enkele initiatieven van . Limburg telt tegenwoordig 1dorpsrestaurants, maar het eerste opende. Het gemeentebestuur van Lanaken neemt ook deel aan Festival Retour. Uiteraard gaat dit alles samen met een hapje en drankje!


Hasseltsestraat Bilzen. Met dit reglement wil de provincie Limburg. Ook dit jaar komen ze samen en ontvangen ze een . Dat wordt van tot uur gevierd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts