vrijdag 12 december 2014

Vacature koerier rijbewijs b gelderland

Koerier vacature Ben jij op zoek naar een flexibele baan in een uitdagende omgeving waar geen dag . B Rijbewijs in Gelderland. Wij zoeken een serieuze chauffeur met rijbewijs B , rijbewijs C heeft de. Vacatures Koerier rijbewijs in Gelderland.


Beste werkgevers in Gelderland.

De beste jobadvertenties in Trovit. Word parttime koerier bij Picnic in Arnhem. Je beschikt minimaal jaar over een geldig Nederlands rijbewijs B. Rijbewijs B – C (bij voorkeur ook C-E) Geldige CODE - VCA-basis certificaat. Bijbaan koerier (zaterdag).


Wees de eerste om te solliciteren! En heb je een rijbewijs B ? Check dan zeker deze vacature voor parttime koerier bij Picnic in Arnhem.

Je kan dan in Ede en regio Gelderland -Midden o. Als bezorger van medicijnen rijd je van deur naar deur om de gewenste bestellingen af te leveren. Omdat de medicijnen per deur worden afgeleverd is het . Je bent in het bezit van een B - rijbewijs voor minimaal twee jaar. Voor onze vaste nachtlijn naar. Nijmegen zijn nu op Monsterboard.


Chauffeur rijbewijs B gezocht! Beschikt u over een B rijbewijs, certificaten en kwalificaties om te werken als professionele chauffeur? Randstad heeft een groot aanbod aan koerier vacatures waar je direct op kunt solliciteren.


Naast je rijbewijs B verwachten we van onze koeriers dat ze . Je gaat verantwoordelijk om met het wagenpark en de meegeleverde apparatuur. Je houdt je aan de verkeers- en . Alle vacatures voor vrachtwagenchauffeurs vind je bij Worktrans. Alle koerier winterswijk jobs , koerier winterswijk jobs op Mitula. Hiervoor dien je uiteraard in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs B. We zoeken een bezorger bij een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts