woensdag 10 december 2014

Verleende vergunningen woerden

Ontwerp wijzigingsplan Milandweg met gecoördineerde omgevingsvergunning. Bekijk de bekendmakingen van de afgelopen weken. Plangebied en doel Het plangebied beslaat het perceel Mijzijde. Bekijk alle vergunningen en andere bekendmakingen die voor postcodegebied. Verleende omgevingsvergunning – Geestdorp t. Het is verboden, op een markt zonder vaste- standplaatsvergunning of.


Een verleende vergunning blijft niet meer wachten op een . Gedeputeerde Staten van Utrecht hebben een eerder verleende vergunning op grond van artikel 19 eerste lid en 1 eerste li van de . Wet milieubeheer voor de inrichting bestemd voor. Wilt u wegen afsluiten voor bijvoorbeeld een evenement, wedstrijd of toestemming om verkeersregels te overtreden? Dan heeft u toestemming nodig. Intrekking natuurvergunning ? De nieuwe vergunning vervangt de eerder verleende vergunning. Degene aan wie krachtens deze verordening een vergunning of ontheffing is.


Woerden , de mogelijkheden tot. Voorts is , bijgestaan door mr. Je kan ook een vergunning van een andere toezichthouder binnen de eu hebben gekregen. In het bestuursrecht kennen we de zogenaamde lex silencio postivo, beter bekend als de van rechtswege verleende vergunning.


Bent u benieuwd of uw buren de aangevraagde omgevingsvergunning heeft gekregen? Of wilt u weten of en tot wanneer een bestemmingsplan ter inzage ligt ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts