woensdag 17 december 2014

Hightea delft

Het voelt alsof je 2jaar terug in de tijd gaat tijdens de high tea op de antieke Salonboot die vaart tussen Delft en Den Haag. Lekker uit eten in Delft ? Lees recensies en reserveer direct! Wij verzorgen voor u een heerlijke high tea op de mooiste locatie van Delft , middenin de Delftse Hout.


Onze enthousiaste stadsgids brengt u naar de mooiste plekjes van Delft , waarna u geniet van een heerlijke high tea.

Bij de eerst gang ontvang. De high tea van Moodz bestaat uit diverse zoetigheden. Zoals huisgemaakte cheesecake en chocoladetaart, diverse overheerlijke fingersandwiches, diverse. Hieronder vind je in één overzicht de leukste . Theeleuten ( high tea ) en heerlijke avondgerechten. U kunt bij onze lunchroom in Delft een heerlijke High-Tea bestellen.


U kunt dan onbeperkt thee drinken terwijl U geniet van vijf zoete en vijf hartige hapjes, die . Een high tea met een Koninklijk tintje.

Geniet van lekkere hapjes geserveerd op het eeuwenoude Delfts Blauwe aardewerk. Het museum Royal Delft is . Zo krijg je altijd sandwiches met verschillende Chocspreads en een variatie aan Bombons, een stuk Killer Brownie en . Niet alleen de omgeving is geheel uitbundig, ook de high tea. High Tea met chocolade in overvloed. Een plek waarbij iedereen wordt ondergedompeld in de stoere sfeer die New York bezit.


In onze lounge kunt u dagelijks een gevarieerde high tea genieten. Huis gemaakte sandwiches en zoetigheden worden geserveerd terwijl u geniet van een . Onze huisgemaakte high-tea €1- p. Sinds kort kunt u bij ons ook genieten . WAT KUN JE VERWACHTEN ALS WIJ JOUW HIGH TEA VERZORGEN? High tea met gangen en gezonde items.


Delft is een stad die historie en cultuur combineert met vernieuwing en creativiteit. Aan de rand van het centrum ligt Hampshire Hotel - Delft Centre op . Iedereen komt graag bij Moeke over de vloer. Warm and lovely place to stop in Delft and enjoy the variety of tasty options including high tea.


A great place for everyone- couples, families with children and.

Tijdens een rondvaart tussen Den Haag, Delft en leidschendam-Voorburg wordt u culinair verwend. Voor een heerlijk luxe high tea moet je echt naar Leonidas in Delft gaan! Vooral bij mooi weer, want dan kan je zitten in de gezellige . De Brasserij is een moderne stadsboerderij centraal gelegen in de Randstad. Gedurende uur word je verwend met hartige – en zoete heerlijkheden.


Denk aan sandwiches met roomkaas . Op Hapjes aan Huis vindt u de cateraar uit uw buurt! Sandwiches, scones, gebakjes. In het aanbod zitten leuke Engelse tearooms of .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts