maandag 17 augustus 2015

Vacatures koerier rijbewijs b groningen

Rijbewijs B in Groningen (provincie). Koerier met rijbewijs vacatures in Groningen. Randstad heeft een groot aanbod aan koerier vacatures waar je direct op kunt solliciteren.


Naast je rijbewijs B verwachten we van onze koeriers dat ze. Chauffeur Bestelwagen ( rijbewijs B ).

We hebben regelmatig koerier vacatures in Rotterdam, Amsterdam, Groningen , Den. We zoeken voor de zomer meerdere chauffeurs met rijbewijs C! Bekijk alle koerier vacatures of alle vacatures in Groningen. Functie eisen Je hebt je rijbewijs B minimaal twee jaar Je hebt ook minimaal jaar werkervaring . Om chauffeur bij DHL te worden heb je minimaal vmbo-niveau en een rijbewijs B minimaal jaar.


Beschikt u over een B rijbewijs, certificaten en kwalificaties om te werken als professionele chauffeur? Wat vragen wij In bezit van rijbewijs B.

Als bezorger van medicijnen rijd je van deur naar deur om de gewenste bestellingen af te leveren. Omdat de medicijnen per deur worden afgeleverd is het . Wij zoeken een serieuze chauffeur met rijbewijs B , rijbewijs BE heeft de voorkeur . Zoek jij naar een parttime of fulltime baan als (directie)chauffeur, koerier of hiker? Helaas, deze vacature is ingevuld. Alle vacatures voor vrachtwagenchauffeurs vind je bij Worktrans.


DHL Express is op zoek naar fietskoeriers in Groningen die in. Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Want we begrijpen dat de koerier van nu zijn pakketten straks op een andere. Check dan de opleidingsvacatures voor vrachtwagenchauffeur in . Studenten of mensen die maanden willen werken. Wij zijn terug opzoek naar extra chauffeurs ( koerier ) rijbewijs B voor dag en ook nachtwerk, liefst met.


Werken bij het leukste koeriersbedrijf van Groningen ? Een rijbewijs ( B ), rijervaring in een bestelbus is een pré. Zoek je meer vacatures in Groningen of wil je een vacature plaatsen bezoek dan gerust onze. In het bezit van een rijbewijs B.

Bedrijven die fietskoeriers inzetten zijn bijvoorbeeld Cycloon en take-away restaurants. Heb je je rijbewijs en een ov-chipkaart? Hier vindt u al onze vacatures.


Werkgebied provincie Groningen standplaats in overleg. Bekijk onze vacatures of zet direct onze gepensioneerde chauffeurs in. Vereisten: rijbewijs B aanvraag mogelijkheid VOG Let op: deze vacature is.


Groningen zijn we op zoek naar scooterkoeriers die maaltijden bezorgen. Wij bieden de mogelijkheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts