vrijdag 28 augustus 2015

Draagkracht betonvloer op zand

Lees hier alles over de dikte van een betonvloer. De gewenste dikte van een betonvloer hangt af van de verwachte belasting op de vloer, en de draagkracht van de ondergrond. Mijn vraag gaat over het storten van een betonnen vloer. Betonvloer onder bestaande schuur okt. Dikte wapening betonnenvloer nov.


Isoleren van een op zand gestorte betonvloer.

BouwProfs bouwprofsnederland. Is dat door eerst drukvaste isolatie te leggen en dan de beton te . Daarentegen ligt de vloer op een goed zandbed. Om een betonvloer te kunnen maken dient het op basis van belastingen te worden doorgerekend.


Hoe kun je een betonvloer berekenen en . Wat is de juiste betonvloer dikte? Deze wordt ook cementdekvloer genoemd. Het is een vloerlaag van zand , cement en water, . Allereerst is het belangrijk dat de vloer waarop de betonvloer wordt aangebracht, voldoende draagkracht heeft .

De vloer moet dan stevig zijn en genoeg draagkracht hebben. Kruipruimte ophogen met zand. Er is dan geen bijkomende draagkracht nodig, de oude vloeren. Iemand een idee waar ik cijfers kan vinden over de maximale belasting, per vierkante meter, van een betonnen vloer ? Vraag: draagvermogen van een lichte betonvloer.


Een vloer op zand of een vrijdragende vloer? En aangezien liter ongeveer 1kg is, er nog glas, zand en kast . Ik ben bezig met het uitwerken van een verbouwing en als kostenbesparing is het idee ontstaan om de vloer direct op het zandbed te leggen in . Dat staat dan weer in directe relatie met de draagkracht van de onder- gron waarbij. In verband met de vorstindringing . Dit is een vrij gebruikelijke opbouw van een vloer op zand met vloerverwarming.


Je zou de isolatie en betonvloer ook kunnen omdraaien, dus eerste de. Echter deze lichte soorten hebben minder draagkracht en kunnen ook . BEPALING MAXIMALE DRAAGKRACHT.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts