donderdag 13 augustus 2015

Boerderij te koop kampen

Kampen , Overijssel - Te Koop - Vrijstaande Woning - 1m². Bekijk alle te koop staande woningen in Kampen van het type Woonboerderij. We hebben koopwoningen voor je zoekopdracht boerderij kampen , met prijzen vanaf € 699.


Vind wat je zoekt voor de beste prijs: koopwoningen in . We hebben koopwoningen voor je zoekopdracht woonboerderij kampen , met.

Elke dag nieuwe woonboerderijen te koop in Kampen. Huizen en Kamers Huizen te koop Regio: Overijssel Verwijder filters. Oorsponkelijke vraagprijs €365. Multifunctionele helft van woonboerderij aangeboden op zeer korte afstand van zwolle . Bekijk het aanbod huizen, woningen en appartementen te koop in Kampen in omgeving bij Alex Makelaars.


Toegang tot alle woningen in IJsselmuiden, van appartementen tot . Op het eiland bevinden zich diverse boerderijen , gebouwd op een terp.

De laatste woning op het “Kampereiland” is nu te koop. Het betreft een oorspronkelijke . De woonboerderij is gelegen aan de Oude Wetering 1in de Gemeente Kampen. Bekijk bij Sinke Groep alle 3huizen die te koop en te huur staan. Te koop : Rietgedekte woonboerderij van maar liefst. Soort woning bungalow (2) eengezinswoning (134) herenhuis (2) villa (2) woonboerderij (1).


Soort appartement bovenwoning (6) galerijflat (19) penthouse (3) . DEZE WOONBOERDERIJ IS ONDER VOORBEHOUD VERKOCHT. Huis te koop Korte Kampen 1 Dalfsen te koop voor € 419. Dalfsen, ligt deze rietgedekte WOONBOERDERIJ met weilan. Woonstaat is de makelaar van Kampen en IJsselmuiden.


Nu de mogelijkheid om deze fantastische woonboerderij exclusief garages aan te kopen op basis van 400mgrond. De vraagprijs hiervan bedraagt € 325. Deze volledig gerenoveerde woonboerderij is gelegen in het buitengebied van Dalfsen.


De ideale omgeving om landelijk te wonen en toch dichtbij het centrum. Een woning kopen in IJsselmuiden begint op Huislijn.

Uniek aanbod van de nieuwste koopwoningen. Om u beter van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies. Zwolle, Nieuwleusenerdijk 37. Deze verrassend ruime tussenwoning is zeer goed on.


Bewoners van de wijk De Maten in Kampen zijn niet blij met de. De boerderij aan de Cellesbroeksweg staat te koop voor bijna 900. Boerderij van het Kamper type met rieten zadeldak en links aangebouwd een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts