dinsdag 18 augustus 2015

Isolatiewaarde steenwol 80mm

Hierbij hanteren we de Rd-waarde, dit is de isolatiewaarde van het materiaal zelf. Voordelen van steenwol dakisolatie. Met deze rekenmodule berekent u zelf de R-waarde van een isolatiepakket.


ROCKWOOL levert thermische, brandveilige, akoestische en duurzame steenwol isolatiematerialen voor het isoleren van gebouwen en installaties. De blijvend hoge isolatiewaarde van de.

Diktes vanaf 1mm in tweelaagse opbouw (minimum dikte mm per laag). Rockwool 4DUO isolatie voor de spouwmuur. Rockfit 4duo 80mm - steenwol isolatie.


Door structuur steenwol geen naadvorming tussen platen onderling,. Duurzame, constante isolatiewaarde. Hierdoor bent u verzekerd van een blijvend hoge isolatiewaarde. Bij een gangbare muurconstructie en een . Blijvend gegarandeerde isolatiewaarde ;.

De flexibele achterzijde zorgt voor een opti- male aansluiting tegen het binnenspouwbla waarmee warmteverlies . Speciaal voor de nieuwe isolatie-eisen is Isover Cladipan ontwikkel een zeer stevige glaswolplaat voor metalen gevels met extra hoge isolatiewaarde. Gemakkelijk en snel te verwerken. Wil je de ruimte onder het dak optimaal benutten, dan kies je best voor isolatie met een hoge isolatiewaarde. Welke dikte isolatie je best kies voor een dak vind.


Volledig omhulde steenwoldeken , aan één zijde voorzien van een brandveilig, dampremmend en luchtdicht aluminiumlaminaat, aan de . Door de goede isolatiewaarde van PIR bespaar je enorm veel ruimte. Rotswol daarentegen (ook wel steenwol genaamd) voor het platte dak kan bvb. R= 2 vloeren, ook bij vloerverwarming. Steenwol en PSX zijn de grootste vervuilers!


De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! De isolatiedeken op rol is gemakkelijk op maat te snijden en voldoet voor alle . PIR ALU 80mm B-keus met sponning. Eenvoudig het dak isoleren met onze isolatieplaten en dakbedekking. Zoals glaswol, pir isolatie, steenwol en geïsoleerde dakplaten.


Hoge isolatiewaarde : er wordt een hoge isolatiewaarde bereikt met een.

Gratis levering op Noord- .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts