vrijdag 7 augustus 2015

Budding betekenis

Hieronder vind je betekenissen van het woord budding. Je kunt ook zelf een definitie van budding toevoegen. Volgens sommige taalkundigen een. Je hebt gezocht op het woord: budding.


De betekenis van budding vind je op deze pagina.

Er werd definitie van budding gevonden in de woordenlijst. Andere definities, verklaringen, omschrijvingen . Betekenis van budding : 1. De handeling of het proces van het produceren van knoppen. Biologie) Werkwijze van ongeslachtelijke voortplanting, waarin een. Op deze website helpen we je graag met de betekenis van alle Engelse woorden. Ook met de betekenis van budding.


Budding is a type of asexual reproduction in which a new organism develops from an outgrowth or bud due to cell division at one particular site.

De term is waarschijnlijk verwant aan budding en aan de diverse bij. Vermoedelijk is dit gebaseerd op een misvatting van buik in de betekenis van zijde. Biografie van Cees Buddingh. In beider leven speelde een broodbakker een rol van betekenis.


Na gedaane Collatie is deze met zyn. Schoonhoven alzo was verhaalt, of woorden van dien zin en betekenis. In studies in verscheidene typen maligniteiten is prognostische betekenis van tumor- budding gezien. Symmetrie van de structurele eiwitten (capsid).


Notes on the budding of cacao. De verklaring voor dit motto is dat oppervlakkigheden ook een diepere betekenis hebben. Budding volgt Christiaan Ingelse op die afgelopen zaterdag afscheid nam als organist Sint-Jan met afscheidsconcert en een Gouda Suite.


VEENENDAAL - Dylan van Baarle en Martijn Budding hebben in de eerste etappe van de Ronde van Yorkshire geen rol van betekenis. Een beetje schalks kijkt Allard Budding opzij naar Hare Majesteit. Donderdag oktober opent Allard Budding in Next Door Art Space.


Soms wekt hij wel de suggestie van betekenis , maar enkel om het . A (Bart) Budding op LinkedIn, de grootste professionele community ter wereld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts