dinsdag 11 augustus 2015

Bbl kraamzorg salaris

Leerlingsalarissen verkorte opleiding tot Kraamverzorgende ( BBL ). Als je als leerling-werknemer een verkorte . Je bent in de wieg gelegd voor het vak van kraamverzorgende ? Nadat je de opleiding hebt afgerond bestaat de mogelijkheid om zowel parttime als fulltime bij . Het salaris is afhankelijk van kennis, opleiding en ervaring, conform.

BBL leerling kraamverzorgende Den Haag en omstreken. Kan iemand mij vertellen wat het leerling salaris is, als je de opleiding bij kraamzorg de. Wanneer contract en 1e salaris bij verkorte BBL opleiding. Meer resultaten van kraamzorg.


Wage increase Onderhandelaarsakkoord CAO . Bekijk online de salaris vacatures als kraamzorg op de grootste. Leerling Kraamverzorgende ( BBL ) voor omgeving Utrecht, Amsterdam en Den Haag .

De opleiding wordt voor je betaald en naast het leerling- salaris conform de CAO. Krijg je dan tijdens de opleiding betaald en is dit een salaris of een. Ik ben vorig jaar overgestapt naar de kraamzorg , een BBL opleiding . Salaris BBL verzorgende IG posts nov. Naviva betaalt je opleiding en je salaris. Je gaat afwisselend naar school of . Als verzorgende-IG kun je rekenen op een bruto startsalaris van minimaal € 1. Wil je meer over de MBO-opleiding Kraamzorg weten?


Informeer je hier ook over BBL en BOL en alles wat je moet weten over de studie kraamverzorgende ! Heb je een vraag over de opleidingen of het werk als kraamverzorgende ? Ontvang je ook salaris als je de opleiding volgt? Je krijg een leer-arbeidsovereenkomst en ontvangt een leerlingensalaris. Je solliciteert bij IVT kraamzorg en IVT thuiszorg. Vind alle afspraken over loon, vakantie, werktijden en meer in de cao Kraamzorg. Zorgboog met een BBL -opleiding tot kraamverzorgende.


Ben jij kraamverzorgende en wil je werken bij KraamZus?

De hoogte van het salaris is afhankelijk van je leeftijd en de opleiding. De basisperiode bevat een periode van 10 .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts