woensdag 26 augustus 2015

Hoon gereedschap

Koop of Verkoop hoon op Marktplaats. Midlock hoonapparaten, hoonstenen en hoonolie. Uit voorraad leverbaar bij Autogereedschap. Hoon alleen indien de stenen volledige in de cilinder zitten.


Hoon apparaat voor het schoonmaken van remcilinders.

Gek op gereedschap , reviews en de beste aanbiedingen. Op werkdagen voor 11:uur bestel de volgende dag al bij u in huis! Gratis en eenvoudig retourneren.


Wij zijn onze webshop continue aan het uitbreiden, toch kan het voorkomen dat uw gereedschap er (nog) niet tussen staat. Laat ons dat dan alstublieft weten, . Technische informatie, - Hoonapparaat met flexibele as - Geschikt voor gebruik in een elektrische of pneumatische hand- of . Nieuwe en gebruikte hoongereedschappen worden te koop aangeboden op Werktuigen en deze professionele veelzijdige hoonapparaten kunt u snel en .

Weer een ander gebruikt ook een hoon met drie stenen en kan deze behoorlijk zwaar instellen waardoor meer materiaal wordt weggenomen . HOON GEREEDSCHAP CILINDER STEENS TTOOLZ. Deze hoonolie is universeel toepasbaar voor het honen van cylinderkoppen, cylinders en remcylinders. Tijdens het honen moeten de stenen licht contact maken met de wand.


Maak tijdens het honen lichte . Partij zuiger en hoon gereedschap. Toepassingsgebied: - Geschikt voor gebruik in een elektrische of pneumatische handboormachine. Voordelen: - Optimale balans . Uitermate geschikt voor het snel en effectief honen van remcilinders of kleinere motoren van bijv. Universele Hoonborstel voor cilinders.


Na afloop van het honen gaat de druk er weer af, waarna het gereedschap uit het product wordt teruggetrokken. Hoonstenen kunnen worden gemaakt van . Vermeld duidelijk het artikel nr of stuur deze link mee naar ons. Diamant: Oppervlaktefinish, polijsten en ontbramen van keramiek, glas, legeringen en gereedschap - staal. Staal, messing, nylon enz.


Voor het honen van cilinders, reinigt en verwijdert koolstof afzetting.

Met een flexibele aandrijfas voor gebruik in elektrische of pneumatische boormachines. In boormachine te plaatsen, voor wegwerken van oneffenheden in de cilinderwand. BGS tools voor de professional Drentse Motorenrevisie is BGS dealer. ToolMania is dé specialist in gereedschap. Alle typen en accessoires makkelijk online kopen.


Gereedschap: Hoon gereedschap voor . Cilinder hoon The Tool House.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts