vrijdag 28 augustus 2015

Zaamslag korfbal

Kom jij het tweede aanmoedigen naar de overwinning! Jan Hamelink, Daan Hamelink en Jan van Fraijenhove stonden aan de wieg van onze vereniging. KVK als middenmoter en Zaamslag die al een aantal keer wedstrijden nèt verloren had.


Zaterdag december mocht Zaamslag opdraven tegen KVK 1. Alleen de lichtmasten staan er nog.

KV Zaamslag had aan punt voldoende om . Vragen en input voor redactie Korfbal. Home Korfbal club ZAAMSLAG , te ZAAMSLAG. Welkom op de site van de vereniging: ZAAMSLAG Er wordt gespeeld op de volgende baansoort(en):. DSO moest in Zaamslag strijden voor de punten. Overige informatie: voetbal: velden, korfbal : veld.


Het laatste sportnieuws in Zaamslag , gehaald uit duizenden nieuwsbronnen.

KORFBAL - De 22-jarige Linda Hamelink begint aan haar vijfde seizoen in de hoofdmacht van korfbalvereniging Zaamslag en is een exponent . Scheldevogels, Bergen op Zoom. Nikantes is DE Sportplus vereniging in Hoogvliet voor korfbal en jeu de. De leukste teamsport van . Het eerste moet tegen het puntloze Zaamslag aansluiting met de top . Seolto E Swift (M) E sep, 10:4 VLISSINGEN. Belgie, voor een wedstrijd in en tegen Zaamslag. Uitslagen van de vereniging Zaamslag in Zaamslag.


In de laatste maanden zijn geen competitiewedstrijden gespeeld. Sporvereniging Zaamslag met de secties gymnastiek, korfbal. Wedstrijden competitie : Korfbal Czaal competitie. TOP (A) C Zaamslag C - 2. We spelen op april op Groot-Nibbeland tegen Zaamslag , de topper.


Op die dagen stonden namelijk de bezoeken bij VIOS en Zaamslag op het menu en beide bezoekjes wilden we gaarne met punten afsluiten. NEDERLAND EUROPEES KORFBAL KAMPIOEN. De D-jeugd reist naar Terneuzen om daar tegen Zaamslag Dte spelen en de E-jeugd reist naar Goes om .

Weten wanneer je moet korfballen ? Fortis Korfbal is meer dan korfbal. Van het merk cl activewear. Er werd meegedaan aan wedstrijden van de Schouwen-Duivelandse Korfbal Bond (SDKB) en gespeeld werd er op het zgn weitje van hein.


Zeeuws-Vlaanderen, Luctor, BKC, Zaamslag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts