maandag 10 augustus 2015

Dierenpension uden

LET OP: Dagopvang mogelijk. Dagopvang van uw huisdier is bij ons mogelijk van uur in de ochtend tot ongeveer uur in de avond. Voor meer informatie kunt . Dierenpension De Goordonken is niet alleen een leuk vakantieverblijf voor.


Ons mooie pension is centraal gelegen in Brabant, tussen Veghel en Uden. Ons pension is een familiebedrijf en bestaat inmiddels al sinds eind jaren als dierenpension.

In die jaren hebben wij ons gespecialiseerd in de opvang van . Hondenpension ,Hondenhotel en Hondenopvang vergelijken in Uden. Met beknopte informatie (zoals prijs,verblijf en beweging) voor een overzichtelijke . Uden te filteren op plaats, afstan product, dienst en meer. Boek hondenopvang diensten in Uden with 5-sterren hondenoppassen. Jouw hond verblijft bij een liefdevol logeeradres.


Ruimte en aandacht staan centraal bij Kim. Dagje weg, weekeindje weg, vakantie, ziekenhuisopname of verhuizing uw huisdier (hond of kat) is in ons .

Wij bieden pension aan honden en katten uit de omgeving Oeffelt, Boxmeer, Cuijk en Nijmegen. Op deze site kunt u een vertrouwd logeeradres . Spelen met soortgenootjes, alle vrijheid . Eigenaresse Marian van Kastereren kan er . Vakantieopvang, dagopvang, revalidatie en meer! De dagopvang voor honden kreeg zijn bekendheid in de regio Lander Uden ,. Onze logeeropvang is geen hondenpension maar een opvang in huiselijke . Ons nieuwe dierenpension wordt momenteel gebouwd aan de Grote Baan in Venhorst.


Ons dierenpension biedt een kwalitatief verblijf en verzorging als u op vakantie . Kattenpension,kattenhotel en kattenopvang vergelijken in Uden. Naast een dierenpension elzenhof vind je ook dienstverlening, veeteelt. Kennelbouw Exclusief gevestigd in Veghel bouwt kennels op maat.


Ook verzorgen wij complete kennel en dierenpension inrichtingen en maken wij autoboxen, . Bij Joekelz doen we het anders. Tevens trimsalon, wassalon en . Joop en Sientje van Hal krijgen geen genoeg van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts