vrijdag 6 november 2015

Glas in lood reparatie eindhoven

Direct een afspraak maken! Een paar reparaties, jaren glas in lood. Atelier voor glas in lood restauratie, reparaties en nieuw werk. Genneperweg in Eindhoven.


Glas in lood reparatie , restauratie glaskunst . Glasatelier Smeijers ook terecht voor reparatie.

Gespecialiseerd in het traditioneel ontwerpen, repareren en restaureren van . Wilt u glas in lood in Eindhoven laten plaatsen? Van de Akker is gespecialiseerd in glas in lood ramen. Wij verzorgen ook de reparatie van glas in lood ! Josette ontwerpt en maakt glas-in-lood afgestemd op jouw wensen! En dat kan ook zonder dat je.


Ook bij schade aan je glas in lood kun je bij Josette terecht. Wanneer je op zoek bent naar prachtige glas in lood ramen Nederlan neem dan contact op met Glaszetter. Ook voor de reparatie , het vervangen of .

Daarnaast kunt u ook voor vakkundige reparatie en restauratie terecht. Franssen- glas in lood is al meer dan jaar een klein bedrijf in de houthavens van Amsterdam dat zich richt op ontwerp, productie en restauratie van glas in. Wij leveren, repareren en plaatsen enkelglas, dubbelglas in Eindhoven en.


Ik heb ruim jaar ervaring in het maken van glas en lood op ambachtelijke wijze, met eigen atelier aan huis. Ons modern glasbedrijf, met aan het hoofd een van de meest vakbekwame. Wij kunnen u helpen met al uw wensen op het gebied van glas in lood ! Als het gaat om glas in lood voor in Eindhoven bent u bij de juiste glaszetter aan het juiste adres.


Er kan zeer veel bereikt worden dankzij de dienstverlening van . U zoekt een glaszetter uit Eindhoven voor een kapotte ruit? Reparatie van alle soorten glas! Groot glas-in-loodraam uit raadhuis Leende wordt gerestaureerd. Diverse glassoorten: van isolatieglas tot gehard glas.


Wij repareren uw glas-in-lood. Vaak kunnen we dezelfde dag nog langs komen om de schade op te nemen. En als de werkzaamheden het toelaten , . Op zoek naar een glaszettersbedrijf in Eindhoven voor het vervangen van een ruit of.


Welkom bij de grootste speciaalzaak voor glas-in-lood , tiffany en brandschilderen. Bezoek onze showroom, 400m² winkel en atelier of bestel online in de . Kleur, ontwerp en afmeting zijn vrij te bepalen.

Bekijk het assortiment of vraag een reparatie aan. Restauratie en reparatie van glas in lood ruiten. Brandschilderen van ruiten, fusen en tiffany . Glas-in-lood De Kempen, voor glas-in -lood ramen in de regio Oirschot, Best, Eindhoven , Tilburg en Den Bosch.


Glashandel Martin de Boer uit Leeuwarden: de Friese specialist voor restauratie en reparatie van (historische) glas in lood.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts