vrijdag 20 november 2015

Steel look aluminium

Op zoek naar steel look aluminium schuifpuien? Bekijk nu de schuifpuien en vraag vrijblijvend een offerte aan! Geniet van de uitstraling van staal, maar de voordelen van aluminium. Ga voor steel look kozijnen en bespaar!


De Steel Look aluminium kozijnen hebben deze nadelen niet, terwijl ze wel volledig de oorspronkelijke uitstraling van de gevel intact laten.

Steel look kozijnen van Bouten Kozijn- en Geveltechniek. De uitstraling van staal met het comfort van aluminium. Kozijnen met een strakke, ranke vormgeving, . Steel Look ramen onderscheiden zich van andere ramen door hun “staal uitzicht en subtiele profilering. Steellook is een aluminium raamuitvoering. Uitstekende luchtdichtheid en . Twee stijl varianten mogelijk: steellook en steellook.


Zowel in landelijke als moderne woningen komen steellook ramen tot zijn recht.

De reeks beschikt over de beste . Bent u op zoek naar kozijnen met smalle profielen met een knipoog naar de vroegere stalen kozijnen maar met de grote voordelen van . Met onze eigen ontwikkelde “ Steel Look ” krijgt uw woning een ware . Kunststof, aluminium of houten kozijnen gemonteerd in uw regio. Ontdek ons ruim aanbod steellook mogelijkheden. Gemakkelijk in onderhou kleurvast, slijtvast en een lage kostprijs. De steellook wordt steeds vaker toegepast, zowel in nieuwbouw als bij renovatie. Door de kozijnen in aluminium te leveren in plaats van staal is het product . We zien de laatste tijd steeds meer vraag naar krachtige stalen deuren.


Met zwart geanodiseerd aluminium , . De SW1is een sterk isolerend driekamerprofiel met staal uitzicht en subtiele profilering. Zijn uiterlijk leent er zich perfect toe om toegepast te worden in de . De authentieke uitstraling van stalen kozijnen met de voordelen van aluminium. Download the catalogue and request prices of Skdsteel look By anyway doors , glass and aluminium offset axis pivot door, steel look Collection.


De slanke profilering geeft een authentieke uitstraling aan renovatieprojecten daarom was dit profielsysteem geschikt voor deze renovatie. Deze oplossing voor aluminium ramen en deuren .

Verkiest u een authentieke industriële look, of toch liever een traditionele. De aluminium profielen in steel look , zijn zeer stijlvol en elegant, ideaal voor uw .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts