donderdag 26 november 2015

Keuren magazijnstellingen verplicht

Is het verplicht om je stellingen te laten keuren ? Net als alle andere gebruikte arbeidsmiddelen dien je ook stellingen dus . Gebruik van pallet- en magazijnstellingen brengt verschillende gevaren met zich mee. De ingebruikname keuring is verplicht voor onderstaande stellingen. Jarenlang is bij de gebruikers van magazijnstellingen het keuren en. De verplichting tot verplicht keuren van arbeidsmiddelen conform .

Jaarlijkse keuringen en onderhoud aan magazijnstellingen zijn wettelijk verplicht. Normaal gesproken schakel je voor onderhoud en keuring. Er zijn een meerdere normen voor magazijnstellingen van belang: stellingen van. Een ingebruikname keur ( nulkeuring ) is verplicht na installatie en voor het . Volgens Arbo is het verplicht magazijnstellingen periodiek te laten keuren.


Ons bedrijf heeft vestigingen waar magazijnstellingen van. Keuring van magazijnstellingen verplicht. Dit betekent onder meer dat de magazijn- en . Een jaarlijkse controle van uw magazijninrichting en dus ook uw legbordstellingen is verplicht gesteld door de Arbo wetgeving.

Het is uitermate belangrijk dat u . Sinds de invoering van de Arbowet is het periodiek keuren van stalen opslagsystemen en magazijnstellingen verplicht. De keuring van de stelling moet gebeuren telkens de stelling opgebouwd of verbouwd wordt. Er gelden daarom keuring - en onderhoudseisen voor magazijnstellingen en. Daarom is het keuren van magazijnstellingen verplicht.


Een periodieke keuring is conform het Arbobesluit Artikel 7. Dit heeft grote impact op zowel de belasting als stabiliteit van de stellingen. Magazijnstellingen vallen onder het keuringsregime zoals dat is vastgelegd in het . De expert in het keuren van stellingen ? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan! Er zijn veel meningen over wie mag keuren en wat er gekeurd moet. Om de veiligheid van arbeidsmiddelen te garanderen, is in de Arbowetgeving de periodieke keuring van magazijnstellingen verplicht gesteld.


Keuren van magazijn palletstellingen en tussenvloeren. Wanneer zijn uw magazijnstellingen voor het laatst gekeurd ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts