vrijdag 27 november 2015

Opbouw geisoleerde betonvloer op zand

Mijn vraag is hoe ik het beste deze op zand gestorte betonvloer kan isoleren? Is dat door eerst drukvaste isolatie te leggen en dan de beton te . Ik heb zelf ook een geïsoleerde betonvloer op zand met vloerverwarming:. Bijkeuken vloer isoleren maar hoe? Houten vloer vervangen door betonvloer jaren huis. Meer resultaten van gathering.


Bij oude huizen is de vloer op de begane grond meestal niet geïsoleerd. Als je die wel wilt isoleren en een betonvloer wilt storten zijn er grofweg mogelijkheden. Geïsoleerde betonvloer leggen? Zelf vloer met isolatie aanleggen met Bouwbestel Klusadvies! Graag zou ik weten wat de correcte opbouw is om een nieuwe vloer te.


Het zand waarin de tegels nu liggen, is niet compleet droog (ook niet doornat). Indien u nu echter een nieuwe, vocht- en warmtegeïsoleerde vloeropbouw aanbrengt zal u . Nu wil ik graag als begane grondvloer een betonnen vloer met. De opbouw van de vloer moet zijn: - zand - isolatie 8cm - betonvloer - isolatie . Isolatie van een te storten betonvloer aug. Geisoleerde betonvloer voor aanbouw storten jan.


Drainage of Muurinjectie posts okt. Beton vloer op zandbed jan. Vloer renovatie posts jan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts