donderdag 12 november 2015

Galerie breda veemarktstraat

Uitgebreide collectie prachtige schilderijen en fotokunst in diverse prijsklassen. Bezoek onze galerie in Breda. Gratis proefplaatsing is ook mogelijk! Dit is aan één van de mooiste winkelstraten van Breda met leuke winkels, lunchgelegenheden en . Bij Kunstgalerie Trés Art vindt u een zeer gevarieerde collectie van tenminste verschillende binnen- . Antieke kopergravures Breda plus moderne prenten van Breda.


Het beste adres voor al uw inlijstwerk. Galerie PolKunst en Beleving. Wij gaan voor unica en bijzondere . Jas - Breda - kunstinzicht. Jas, Authentieke lijstenmakerij , 3e generatie in Breda. Regelmatig bieden we antieke gravures van Breda en antieke Japanse houtsneden te koop aan.


Jas in de Veemarktstraat in Breda. Jas uit BREDA is te vinden op Lijstenmakerij Nederland. Zoekt u een lijstenmakerij of lijstenmaker in BREDA ? U vindt hier alle lijstenmakers uit.


VVV Breda Tourist information. In Breda heb je er genoeg, daarom hebben we er hier vijf voor. Hanegem, Lidewij Snelders en Bregt Leijendeckers in hun galerie Long Time No Sea. Haag, en woonde in huize Mertersem met galerie aan huis in Princenhage.


Maak een keuze uit een koude- of warme voorgerecht, vegetarisch, traditioneel, vis- of een vleesgerechtons en sluit uw maaltijd af met een heerlijk nagerecht. Tevens zijn wij official dealer van Barth wissellijsten, Stas ophangsystemen en Art Revisited giclées. Vanuit een raam van aan de Veemarktstraat in Breda heb ik vorige week geschilderd en getekend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts