donderdag 19 november 2015

Kvision classic

Onze WindStoppers voor de beste binnen-buiten-barrière. De WindStoppers van K - VISION brengen een driedubbele dichting tot stand en . Met een vlak (mm) aanzicht met name geschikt voor moderne . Het alternatief voor aluminium kozijnen! Deze variant is er met een aanslag voor montage op een stelkozijn of zonder aanslag.


Al jaar een continue top keuze voor talloze bouwprojecten. Strakke en vlakke lijnen bepalen het uiterlijk. Ervaar de strakke uitstraling met dit kunststof kozijn.


Zoals gezegd bestaat K-vision uit vijf soorten kunststof kozijnen, die met normaal . Classic is hét klassieke kozijn. Bij Schraven BV bent u zeer voordelig uit met de kozijnen van K - Vision. Onze kozijnen worden in een vol automatische machinepark geproduceerd hierdoor zijn . Voor een strak en modern . K - vision is het allernieuwste profielsysteem van profine, speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt.


Vorm, kleur en flexibiliteit. Er zijn bij Frame drie verschillende productlijnen verkrijgbaar, van eigentijds tot strak. Overzicht technische eigenschappen noviteiten. Brandwerende K-vision kozijnen. De K - vision classic is jarenlang de standaard geweest binnen kunststof kozijnen.


K-vision is het eerste kunststof kozijn in ons land dat in te zetten is op projecten. Binnen afzienbare tijd na de introductie is K - Vision de maatstaf op het gebied van kunststof. Bent u op zoek naar een strak uitziend konijn?


K Vision Kochs kozijnen vindt u hier! Kozijnenwebwinkel is de online webshop voor kozijnen en deuren. Kwaliteit met jaar garantie en deskundige montage! K-Vision Kunststof Kozijnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts