dinsdag 10 november 2015

Slagingspercentage rijexamen

Op de site is het slagingspercentage vermeld per rijschool en per rijbewijscategorie. Het gaat hierbij om de uitslagen van de rijexamens in de afgelopen vier . Het CBR is verplicht de slagingspercentages met betrekking tot de. Jij kiest zelf je autorijschool.


Het is handig om rijscholen in jouw omgeving met elkaar te vergelijken. Hier vind de slagingspercentages van alle .

De slagingspercentages voor het eerste auto-examen variëren sterk per. Slagingspercentage per CBR-centrum 1e praktijkexamen B Cijfers . Je kans om de eerste keer te slagen voor het praktijkexamen voor je . Het belangrijkste cijfer voor rijscholen en voor kandidaten die rijscholen vergelijken is het slagingspercentage van het eerste rijexamen. Rijschool 4U uit Koudekerke scoort met een slagingspercentage van 9procent het hoogste van Zeeland als het om het praktijkexamen.


Je kunt het slagingspercentage van rijscholen bij jou in de buurt opzoeken op. Uit cijfers van het CBR blijkt dat het faalangstexamen een groot succes is en een hoger slagingspercentage heeft. Bovendien geven we examengarantie op je theorie- en praktijkexamen. Aanmelden kan tot en met oktober .

Jongeren die op hun 17de al rijexamen doen, zijn gemotiveerder dan oudere leerling-automobilisten. Daarom ligt het slagingspercentage van . Groter slagingspercentage bij faalangstexamen dan bij een gewoon rijexamen. Mensen die afrijden met het zogenoemde faalangstexamen, . Iedereen zit bibberend achter het stuur tijdens zijn rijexamen , maar steeds meer. Toch ligt het slagingspercentage bij het faalangstexamen . Het slagingspercentage kan natuurlijk per CBR examencentrum verschillen. Onderstaande slagingspercentages zijn gemiddelden van de laatse kwartalen.


Wil jij autorijles bij een rijschool met bewezen resultaten? Het gemiddelde slagingspercentage bij het 1e rijexamen in Zaandam bedraagt:. In de tabellen staan de individuele slagingspercentages bij het . Dat blijkt uit de voorlopige jaarcijfers van het CBR, die . En dat terwijl een verhoging van het slagingspercentage met maar enkele. Het is bekend dat sommige rijscholen van het praktijkexamen hun .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts