donderdag 5 november 2015

Industriele bak

Oude vintage industriële magazijn bakken , rek. Vind industriele bakken op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Heeft her en der wel lichte roest.


De bak kan tegen een stootje en is eenvoudig te reinigen. Genest leveren ze een plaatswinst op van.

De bakken hebben witte en zwarte doppen waardoor . Vroeger werden er schoenen ingezet. Kan ook buiten gebruikt worden eu… € 200. Een webshop met industriële meubels en lampen, vintage meubels en meer. Industriële bak op wielen. Oude Franse roestige ijzeren industriële bak in een mooie afbladderende Fransblauwe verf.


Deze orginele stoere bak is een handige opberger in de jongenskamer. Ook erg decoratief als lade in een open kast of op het bureau.

De industriële fabrieksbak werd vroeger gebruikt voor onderdelen en gereedschap. De fabrieksbak is stapelbaar en heeft handvaten . Bestel je stapelbare industri‰le bak met lengte van 6mm en inhoud van tot l bij Manutan. We hebben weer een mooie partij vintage stoere stalen stapelbakken , magazijnbakken , industriële ba. Achteraan opstaande wand mm.


Leuk voor aan de muur of schutting als bloembak 15x17cm. Geschikt voor beplanting met vaste planten, eenjarigen of bijvoorbeeld een . Ook mooi om als lade in een kast te gebruiken! Compatibel met telescopisch systeem.


Zeer stevige bak uit Rvs op degelijke wielen. Wij hebben de bak jaar geleden laten maken voor promotionele doeleinden. Dit artikel wordt te koop aangeboden in Emmeloord. Bak voor industriële bakfiets Bestel direct bij Manutan. Komt u de bakken zelf ophalen dan krijgt u korting!


Stoer Metaal verkoopt stoere ijzeren tafels, kasten en banken van eigen label, ook op maat gemaakt. Daarnaast metalen lampen, stalen kasten, industriële. Stoere industriele bak met mos en bolletjes en sfeerlichten!

Stuur gerust een berichtje of reactie. L (307x207xH102), 10L ( 370x220xH130) en 25L (470x280xH200). In PE zwart : bestand tegen lage .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts