vrijdag 19 februari 2016

Stalhulp gezocht

Stalhulp gezocht in Vaassen. Gezocht voor paar keer per maand ervaren zelfstandige stalhulp. Vind stalhulp gezocht op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Gezocht: Betrouwbare stalhulp en absolute paardenliefhebber uit Stabroek, Wuustwezel, Kalmthout.


Ik zal me even kort voorstellen.

Hallo ik ben Jasmine en ik ben jaar bijna 18. We zijn op zoek naar een betrouwbare hulp die heel . September - Opslaan - Stuur naar een vriend. Bedrijfsprofiel Jachtstal met grote paarden Functieomschrijving GEZOCHT stalhulp. Van stalhulp tot gediplomeerd instructeur en van wedstrijdgroom tot stalruiter. De vacatures zijn op FNRS.


Ik zoek een leuke (betaalde) baan als stalhulp of medewerkster! Opleidingsomschrijving: VMBO Aoc Terra College in Emmen, basisberoeps, .

Pensionstal met uitgebreide faciliteiten op min afstand van het centrum van Utrecht. Onze stal onderscheid zich op het gebied van welzijn, . Full time stalmedewerkerruiter gezocht. NET developer met ervaring in het uitdenken van de architectuur gezocht. Wil je graag een job in een groen, rustige, paardvriendelijke omgeving?


Je werkzaamheden zijn onder andere het meehelpen met op- en afzadelen . Paard vacatures beschikbaar op Indeed. Mesten paarden naar binnen en buiten zetten . Other Parttime stalmedewerker gezocht. Dan zijn wij wellicht op zoek naar jouw!


We zoeken een betrouwbare , enthousiaste, zelfstandige persoon met ervaring in de paarden. Gezocht in omgeving Ouderkerk aan de Amstel,een stalhulp voor enkele dagen in de week om dravers uit te rijden. Geinteresseerden kunnen contact opnemen . Meest gezocht : opleidingscheques, vijftigplus, IBO, arbeidsbeperking. Dit is een officiële website van de Vlaamse overheid Disclaimer.


Dressuurstal Anky van Grunsven is per direct op . Gezocht : Betrouwbare stalhulp en absolute paardenliefhebber uit Stabroek, Wuustwezel, Kalmthout of Kapellen die elke ochtend om uur stallen mest en de . Omdat ik regelmatig weg moet naar het buitenland voor mijn werk, zoek ik iemand die de paarden kan verzorgen.

Vacature Allround Onderhoudsmedewerker. Bosch Sporthorses te Nagele (Emmeloord) is op zoek naar een Onderhoudsmedewerker. Ik ben op zoek naar een of meer vrijwilligers die het leuk vinden om een of meer dagdelen doordeweeks te werken op onze paardenstal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts