donderdag 4 februari 2016

Kinderslot keukenkastjes zonder schroeven

Of het nu om keukenkastjes gaat of om het kindveilig afsluiten van een oven,. Veiligheidshaakjes zijn de klassieke kindersloten voor keukenkastjes en -lades. Kind Veiligheidsslot – Kinderslot Baby - Afsluiten van Kasten, Lades, Apparatuur en de.


Deur Ladeslot Kast Koelkast Kinderslot Baby Safety Lock Babylock . Of een ander systeem, zonder gaten te boren. Sterk dubbelzijdig tape gebruiken ipv schroeven ?

Onze zoon is inmiddels de woonkamer aan het verkennen. We willen graag kast kunnen afsluiten zonder dat er geschroefd of geplakt hoeft . Dus kunt of wilt u niet schroeven in uw kastje controleer dan regelmatig of de sloten. Ben je op zoek naar kastbeveiliging? Bij Baby-Dump ben je aan het juiste adres voor o. Hoekbeschermers bevestig je met schroeven of met tape.


Een deurschuiver plaat je eenvoudig en haalt je gemakkelijk weer weg zonder de kast te beschadigen. Hier staan beveiligers op die met magneetjes werken en waarbij je niet per se hoeft te schroeven.

Wij hebben deze gehaald voor de keukenkastjes en diepvries onder de koelkast. Een kinderslot voor ieder (keuken)kastje, lade of apparaat, zoals magneetsloten, veiligheidshaakjes, knijpsloten, kinderslot voor koelkast, . Zonder gefriemel, zonder probleem, en dat in enkele seconden. Dit kinderslot is een kastdeurslotje voor dubbele deuren is nieuw. Je kan het bevestigingen met of zonder tussenschotjes in . Dreambaby Magneetsloten Adhesive Mag Locks 4st zonder sleutel.


U kunt ze gebruiken voor keukenla, voor keukendeur en keukenkastjes. Makkelijk te plaatsen zonder gereedschap. Plak-bevestiging ( schroeven niet nodig).


Baby Kinderslot kast beveiliging lade keuken veiligheidshaakje. Geen boren en schroeven of g. Baby U-Shape Veiligheids slot voor keukenkast. Veilig en zonder chemicaliën of kleurstoffen tekenen en kleuren met deze herbruikbare . Bekijk ons assortiment Kinderbeveiliging in onze Onlineshop.


Eenvoudig online bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts